Geert van Oorschot winnaar Steenworp 2012 Geert van Oorschot winnaar Steenworp 2012

Vestrock heeft een podium plaats gegeven aan Stunned Ziggy

, Martin Hol

Geert van Oorschot winnaar Steenworp 2012

Vestrock heeft een podium plaats gegeven aan Stunned Ziggy

Martin Hol ,

Na diverse voorronden was het tijd voor de grote Steenworp finale. In de Pit Terneuzen streden vier acts om de eer. Naast de winnaar was er nog een tweede prijs, een plaatsje op Vestrock. Geert van Oorschot had volgens de jury het beste optreden gegeven en mocht met de eerste prijs naar huis. Vestrock zocht Stunned Ziggy uit als opener van de Vestrock Rally 2012.

 
Zoals op de poster vermeld stond hebben The Fictionals de eer om de kop er af te bijten. Jammer genoeg is de zangeres niet helemaal lekker bij stem door een zware verkoudheid. Desalniettemin gaat ze er gesteund door haar band, voor de volle 100% voor.
 
Het tweede optreden staat gepland voor singer-songwriter Geert van Oorschot. De normaal solo optredende zanger, staat nu met band op het podium. “We spelen net een paar maanden samen.” Zodra ze beginnen spelen is hier echter niets van te merken, het dak gaat eraf.
 
Zoals de vakjury na het optreden opmerkt: “Met Zebrapad weet je nooit wat je kunt verwachten.” Ook tijdens dit optreden zorgt Zebrapad voor het nodige punk-vermaak.
 
Als laatste, door het feit dat er geen Belgische editie is van Steenworp, de Vlamingen Stunned Ziggy. Na hun optreden is het duidelijk, de vakjury heeft de zware taak om uit het kwalitatief zeer goede band de winnaar van Steenworp 2012 te verkiezen. Terwijl Capeman speelt is de jury in beraad, wie wint de Steenworp 2012 Finale en wie zien we op Vestrock Rally spelen?
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland