Wederom Ganzenpop op Koninginnedag

Vier bands spelen 30 april op de Goese Keizersdijk

Andre Joosse ,

Zoals elk jaar op Koninginnedag is ook in 2012 weer een editie van Ganzenpop. Het kleine festival met lokale bands blinkt altijd weer uit in gezelligheid. Ook dit jaar heeft organisator Bistro De Gans weer een mooie line-up van bands weten te strikken. Het podium wordt ook dit jaar weer opgebouwd tegenover de V&D.

Om 12.00 uur opent I Could Float Here Forever, een Goese band die instrumentale psychedelische rock speelt. Om 13.00 uur rockband The Venues, de winnaars van Hooi!koorts dit jaar.

De derde Goese band vanavond is A Generation After. Ze spelen om 14.00 uur snoeiharde stoner met het innemende van de psychedelische rock. Dit doen ze door middel van nummers met verrassende wendingen, ruimte voor experiment en een intense podiumpresentatie. Met drie gitaristen, een beukende ritmesessie en een zanger met maatschappij kritische teksten weten zij een geheel eigen geluid neer te zetten.

Om 15.00 uur speelt Back At Seven, een jonge rockband uit West-Brabant die opvalt door sterke hooks, strakke ritmes en de zang van de energieke frontvrouw. Ze spelen een mix tussen experimentele indie en artrock. Geinspireerd door The Dead Weather, Blood Red Shoes, The Boxer Rebellion en Joy Formidable.