Line-up 3voor12 Zeeland festival bekend Line-up 3voor12 Zeeland festival bekend

Zes bands verdeeld over twee Goese cafe's

, Redactie 3voor12zeeland

Line-up 3voor12 Zeeland festival bekend

Zes bands verdeeld over twee Goese cafe's

Redactie 3voor12zeeland ,

Net als vorig jaar heeft 3voor12zeeland weer een mini-festival georganiseerd. Met drie bands in café La Strada en drie bands in het naastgelegen café De Vrijbuiter kun je op vrijdag 27 april weer rekenen op een feestje!

De bands die je op het festival kunt verwachten...

La Strada:
GorkA27 is de nieuwe Zeeuwse belofte! Binnen een jaar tijd speelden ze bijna elk Zeeuws podium plat en wisten ze vriend en vijand te verbazen met een mix van rock, jazz en progressieve muziek waarbij de saxofoon een bijzondere rol speelt. Download hun gratis EP en laat je verbazen!

Zaniac laat de wolken opzij schuiven en de zomer beginnen. Dit doen deze vier mannen en frontdame met hun zonnige popsongs. In februari 2009 namen ze hun eerste EP op. Met deze plaat, deelname aan de landelijke finale Popsport, de publieksprijs van de Zeeuwse belofte, nationale airplay en veel live ervaring wisten ze het te schoppen tot onder andere de poptempel Paradiso. 27 april staat Zaniac weer op een klein vertrouwd podium en presenteren ze hun nieuwe line-up. Laat de zomer beginnen met Zaniac!

Jimmy Dumbbell is een nieuwe pop-rockband uit Bruinisse. In hun korte bestaan hebben ze hard gewerkt aan een eigen repertoire. Het resultaat mag er zeker zijn: catchy pop met bluesinvloeden en gelaagdheid die bij vlagen doet denken aan bands als Radiohead en dEUS.


De Vrijbuiter:
A Generation After is al tijden een begrip binnen Zeeland. Langzaam aan beginnen ze ook buiten Zeeland naam te maken met hun stevige stonerrock met een psychedelisch randje. In 2011 brachten ze hun eerste EP uit. Vlak daarna trad Daniel (voorheen van Zaniac) aan als derde gitarist. Op dit moment is A Generation After bezig met het schrijven van een nieuwe plaat. Op het 3voor12zeeland-festival zullen ze je hier een voorproefje van geven.

Back At Seven is de enige niet-Zeeuwse band van deze avond. Deze jonge rock-band uit West-Brabant valt op door hun sterke hooks, strakke ritmes en energieke frontvouw. Wees getuige van deze Brabantse indie-artrock met een zangeres die duidelijk ‘soul’ heeft.

Bloodshift komt deze avond de headbangers plezieren met hun hedendaagse metal beïnvloed door oldschool rock ’n roll en hier en daar zelfs een vleugje punk. Met deze combinatie wisten ze onder andere de finale van 2nd Influenz en de Zeeuwse finales van Popsport en Metal Battle te winnen. Harmonische gitaarpartijen, screams en keiharde riffs.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland