Poppodium Goes dit jaar in t Beest Poppodium Goes dit jaar in t Beest

Aanstaande vrijdag negen bands voor 2 euro

, Andre Joosse

Poppodium Goes dit jaar in t Beest

Aanstaande vrijdag negen bands voor 2 euro

Andre Joosse ,

Het was elk jaar vaste prik op de Grote markt van Goes. Poppodium Goes, georganiseerd door de jongerenraad van Goes. Dit jaar is het festival niet meer op de Markt, maar in Podium t Beest. Zes bands doen mee aan een contest. Drie special acts vullen de zes aan. Een veelzijdige en interessante line-up van bands.

De contest wordt gehouden tussen punkrockers Main4, popband Yellow, Remote World, The Venues, Steady New Sounds en het altijd soulvolle Seriousz.
 
Als special acts heeft de organisatie drie goede kandidaten te weten strikken. Hoofdact is Def P & The Beatbusters. Een frisse vrolijke mix van raps en ska zal een mooi slotfeest worden in t Beest. Maar ook Misery Kids zal een bak met energie in de zaal gooien. Misery Kids brengen psycho rock, een beetje Joy Division in een leren punkjas. Een aanrader!
 
Ook de Amsterdammers van A Polaroid View zijn special act. 3fm bombardeert ze met hun single Always tot Serious Talent. De muziek van A Polaroid View is fris, catchy, en wordt met onweerstaanbaar muzikantschap gespeeld.
 
Poppodium Goes
1 juni 2012, 17.00 uur – 01.00 uur
Podium t Beest, Beestenmarkt
Entree: 2 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland