Vijf tips voor Klomppop 2012 Vijf tips voor Klomppop 2012

Divers en veelbelovend talent

, Carmen van Zijl

Vijf tips voor Klomppop 2012

Divers en veelbelovend talent

Carmen van Zijl ,

Het is weer zover! Klomppop 2012 staat voor de deur. Weer of geen weer, wat moet je sowieso zien? Wij tippen vijf acts voor aanstaande donderdag.

 Headliner Band of Skulls belooft met de nieuwe plaat Sweet Sour een rockend feest te geven. Luister het album een keer of twee en het wordt gegarandeerd meebléren en luchtgitaar spelen op Klomppop. 

 Dan Kengsinton, Serious Talent bij 3FM. Een band van Nederlandse bodem met een internationaal geluid. Een scheutje Kings of Leon en een flinke dot indiesound betekent voetjes van de vloer. Dansen maar!

Mr. Polska is een vreemde eend in de bijt. Rapper met Poolse achtergrond praat over serieuze zaken maar rapt liever over de goede dingen des levens. Beats en deuntjes klinken als de Jeugd van Tegenwoordig. Dus geniet met Mr. Polska van het leven en laat je verleiden om de heupen te bewegen.  

 Zoals vanouds is regionaal talent ook vertegenwoordigd op het podium in Ovezande. Opener van de dag, The Venues timmeren hard aan de weg. De Britpop van Oasis is duidelijk terug te horen en de moeite waard om al vroeg naar Klomppop te komen.

Een ander regionaal talent is A Generation After. Afgelopen jaren zijn de gasten collectief muzikaal gegroeid en dat is goed te horen. Met stoere scheurende en toch ook melodieuze stonerrock kan het feest al vroeg beginnen.  

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland