BFZLD: Publiek sluit Marisela in hun hart

Venezolaanse brengt tropische sferen

Tekst: Janna Schoonakker Foto's: Rene Kauwenbergh ,

Marisela is geboren in Venezuela en vond al op jonge leeftijd haar roeping in de muziek. Inmiddels, wonend in Zeeland, heeft zij als singer-songwriter zelfstandig een volledig album opgenomen. 'She Confidential' is pas uit en de zangeres is vastberaden iedereen hier kennis mee te laten maken. Op het Bevrijdingsfestival staat zij op het Sena talent stage, samen met haar nieuwe begeleidingsband.

In haar muziek zijn haar latin roots goed terug te horen. Haar gepassioneerde zangstem wordt begeleid met Spaanse gitaren en veel percussie. Zo brengt ze het regenachtige Vlissingen toch nog een beetje in tropische sferen. De vergelijking met Shakira ligt op de loer, haar warme stem vertoond aardig wat overeenkomsten.

Maar Marisela heeft naast haar soulvolle performance ook een wildere kant en legt over bepaalde nummers een stevige rocksound. Ook wordt er nog een cover van Radioheads Creep gespeeld. Maar over het algemeen blijft de muziek erg toegankelijk en easy listening. Daarnaast staat Marisela ook enthousiast en energiek op het podium. Het publiek wordt er bij betrokken en de kinderen op de voorste rij mogen zelfs meespelen. Voor op een festival doet dit het altijd goed en het publiek lijkt Marisela dan ook al snel in hun hart te sluiten.