BFZLD: El Combo’s talent revue

Band nodigt special guests uit voor optreden

Tekst: Andre Joosse Foto's: René Kauwenbergh ,

Er zijn weinig concerten in het Zeeuwse waar je er geen ziet, dansend of luid applaudisserend; een El Combo bandlid is altijd wel in de zaal te vinden. Sinds enkele maanden heeft El Combo een nieuw album uit, de vier heren zijn dus ook regelmatig zelf op het podium te vinden.

Eind december presenteerde El Combo hun nieuwe plaat, op vinyl uiteraard, in podium De Spot. De Kunst Om Uit Te Voeren Wat Er Rondspookt In Je Hoofd is de titel van hun derde Nederlandstalige rockalbum. Vandaag biedt de band ons iets speciaals, zoals de aankondiging al doet vermoeden een ‘talent revue’.

Nadat wat oud en nieuw werk gedeeld is nodigt de band saxofonist René Evers (Capital Sentmental) op het podium. De Walcherse interpetatie van de klassieker Tequila, Jenever blijkt een ware hit. In de miezerregen wordt er zowaar een dansje gewaagt.

Ook Simone van Boven op toetsen en Vincent van Boven (Capital Sentimental, Forbidden Planet) op gitaar staan het Combo bij.

Als afsluiter loopt het podium vol met band en alle special guests die samen het nummer ‘Talent Talent’ spelen. En dat er genoeg talent in Zeeland aan de weg timmert hebben we het afgelopen half uur kunnen zien.