The Aggrolites brengt je in tropische Jamaicaanse sferen The Aggrolites brengt je in tropische Jamaicaanse sferen

PopAanZee in podium De Piek

, Tekst: Miriam Foto's: Rene Kauwenbergh

The Aggrolites brengt je in tropische Jamaicaanse sferen

PopAanZee in podium De Piek

Tekst: Miriam Foto's: Rene Kauwenbergh ,

‘Dirty reggae’, zo noemen the Aggrolites hun eigen muziek. De band is naar Vlissingen gehaald in het kader van PopAanZee.

PopAanZee in podium De Piek

‘Dirty reggae’, zo noemen the Aggrolites hun eigen muziek. The Aggrolites, bestaande uit vijf stoere mannen uit Los Angeles en is een van de fijnste reggae/ska bands hedentendage. En de Piek is klaar for some dirty reggae. De band is naar Vlissingen gehaald in het kader van PopAanZee, het voorprogramma is dan ook een lokale band. Zinkzand uit Schouwen-Duiveland speelt de zaal warm met hun rhythm en stampblues.
In het begin moet het voor mijn gevoel wat op gang komen maar na een paar nummers staat het publiek lekker te swingen en te skanken op deze zondagavond. De temperatuur stijgt en al snel bevinden we ons in Jamaicaanse sferen.
Vooral de toetsenist die we benoemen tot ‘Kungfu panda’ met zijn hoofdband op en de zanger met pet op springen er tussen uit. Tot de laatste tonen van de toegiften staat het publiek te dansen want waar gedijt dirty reggae nou beter dan in deze donkere zweterige ruimte.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland