Tom Pintens op eerste vlaamse avond in De Spot Tom Pintens op eerste vlaamse avond in De Spot

Win vrijkaarten voor deze avond

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Tom Pintens op eerste vlaamse avond in De Spot

Win vrijkaarten voor deze avond

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Podium De Spot presenteert 27 mei de eerste avond van een nieuwe reeks themaconcerten, de Vlaamse avonden “De Max”. Acts deze avond zijn Tom Pintens en Buurman.

Win vrijkaarten voor deze avond

Het is diverse podia al een vast terugkerend fenomeen, avonden met Belgische bands op het podium. In Mezz hebben ze “Ca Va? Ca Va!” En het festival “Ik Zie U Graag”. Ook Gebouw-T in Bergen op Zoom heeft “Made In Belgium”. In het Zeeuwse begon podium Brogum met een Vlaamse avond, echter met het verhuizen van de programmeur van Brogum naar De Spot, verhuist ook de avond mee. De avonden worden “De Max” gedoopt, naar de Vlaamse uitdrukking “Da’s de max” voor iets wat wel heel erg cool moet zijn.
 
De eertse “De Max” is op 27 mei. Acts deze avond zijn Tom Pintens en Buurman.
 
Tom Pintens, ooit succesvol gitarist van de band Zita Swoon, is met zijn nieuwe album De Oogst alweer aan zijn derde solo-plaat toe. De plaat is in Nederland uitgebracht op Excelsior Recordings. Pintens brengt gitaarpop met een dromerig-filmische sfeer. De veelal verhalende teksten vertellen over levens in constante verandering, waarvan de liefde meestal de stuwende kracht is. 
 
Live wordt hij ondersteund door Bjorn Eriksson op gitaar en basgitaar, Stijn Cole op toetsen/beatbox, Tijs Delbeke op basgitaar, gitaar en trombone en Jeroen Stevens op drums.
 
In het voorprogramma staat de band Buurman. Zanger Geert Verdickt zingt herkenbare teksten over het dagelijkse leven, emoties van geluk tot weemoed. De band doet denken aan het ter ziele gegane Noordkaap van zanger Stijn Meuris.
 
3VOOR12/Zeeland geeft twee duotickets weg voor dit concert. Mail je naam voor 24 mei door aan prijsvraag@3voor12zeeland.nl en je krijgt voor 25 mei bericht als je gewonnen hebt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland