Rumblefist brengt videoclip uit Rumblefist brengt videoclip uit

Primeur a.s. zaterdag -5 maart- in de Pit

, Ingeborg de Pooter

Rumblefist brengt videoclip uit

Primeur a.s. zaterdag -5 maart- in de Pit

Ingeborg de Pooter ,

De Terneuzense hardcore/punk band neemt het bandwezen steeds serieuzer. Tijd dus voor een officiele videoclip.

Primeur a.s. zaterdag -5 maart- in de Pit

Ontstaan uit de as van een aantal -lokaal soms bijna legendarische- bandjes spelen de mannen van Rumblefist sinds 2008 samen. Inmiddels spelen ze zeer regelmatig en gaat het de goede kant op met de band. Hun energieke optredens hebben hen inmiddels een stapeltje positieve reviews en 'De Kleine Prijs van Nederland 2010' opgeleverd. Vorig jaar werden ze ook nog eens uitgenodigd om te spelen op de MacBeth stage van Groezrock. Maar ze willen meer en 2011 moet dan ook een sterk jaar worden. Om de promotie kracht bij te zetten, brengen ze een officiele videoclip uit. Omlijst met een optreden in hun thuisbasis De Pit in Terneuzen.

De clip is een concept/productie van Maiten de Schepper en zanger Marnix Ruben (die tevens o.a. de  reunie-clip voor Mr. Atom and his Protons uitvoerde). Marnix filmde de boel, samen met gitarist Sauro in een vervallen theater in Doel, Belgie. De Terneuzense Holodeck XX Studio voorzag in de audio en drummer Jelle Baart zorgde voor de mix. Over DIY gesproken... Maar dat neemt niet weg dat de clip heel wat belooft te worden, want ervaring is er genoeg!

Aanstaande zaterdag 5 maart wordt de primiere gevierd. De clip zal te zien zijn en Rumblefist doet zelf uiteraard ook waar ze goed in zijn; speluuuuh! Vanaf 22.00 uur kun je voor € 5,- terecht in de Pit voor optredens van As We Fall Down (metalcore uit Terneuzen), natuurlijk Rumblefist zelf en de fransmannen van Tagada Jones (angry, heavy hardcore/punk). Mensch, weest erbij!


Hou Rumblefist in de gaten via
http://www.myspace.com/rumblefisthc
http://rumblefist.hyves.nl/

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland