Nieuwe namen voor Vestrock Nieuwe namen voor Vestrock

Op 4 juni 2011 staan Goose, Ilanois, Suarez en Heist in Hulst

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Nieuwe namen voor Vestrock

Op 4 juni 2011 staan Goose, Ilanois, Suarez en Heist in Hulst

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op 4 juni 2011 vind voor de tweede maal het festival Vestrock plaats. De organisatie is volop bezig met het programmeren van artiesten uit Nederland en België. Vestrock maakt vandaag nog vier extra namen bekend voor het festival.

Op 4 juni 2011 staan Goose, Ilanois, Suarez en Heist in Hulst

Nieuwe namen  
Op 4 juni 2011 vind op het eiland in de Buitenvest van Hulst voor de tweede maal het festival Vestrock plaats. De organisatie is volop bezig met het programmeren van artiesten uit Nederland en België, met speciale aandacht voor aanstormend en regionaal talent.
Vestrock maakt vandaag nog vier extra namen bekend voor het festival. Al eerder werden Triggerfinger, Shameboy, Krach en Mintzkov aangekondigd.
 
Goose (BE): Goose is een Belgische electropunkband. Goose is gevormd in de zomer van 2000 in Kortrijk, België. In 2002 wonnen ze de Humo's Rock Rally en meer recent de Music Industry Award. Goose speelt later dit jaar op vele festivals waaronder Rock Werchter. Een must-see!
Ilanois (NL): Deze viermans-pop-rock-formatie uit Friesland speelt heerlijke melancholische catchy liedjes. Soms rustig, soms stevig rockend, maar altijd met prachtige, meeslepende melodieën.
Suarez (BE): Franstalige band uit het Belgische Charleroi serveert pop, jazz en het franse chanson met een zonnige vrolijke zuiderse toets. Zwoele lentekriebels met een sound die doet denken aan Manu Chao.
Heist (NL): Haarlemse rockers, die in 2010 overtuigend de SENA Performers POPnl Awards wonnen. Ongekend strak en energiek op het ene moment, ongemeen groovend of fraai slepend op het andere. Live zagen we de band al een keer eerder in Zeeland op een Club 3VOOR12/Zeeland!
 
Meer informatie en videoclips van de bands, is te vinden op www.vestrock.nl.
 
Vestrock University
Vestrock is genomineerd voor de hoofdprijs van het Delta Zeeland Fonds om op het festivalterrein naast muziek en kunst ook Vestrock University, een educatief programma rondom duurzaamheid neer te zetten. Om Vestrock University mogelijk te maken kun je tot 15 maart je stem uitbrengen via deze link. De eerste sprekers zijn al benaderd en hebben enthousiast toegezegd om deel te nemen aan het programma, indien het doorgaat. Voor meer informatie zie http://www.Vestrock.nl/vru.php.
 
Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart via www.Vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen en gaat hard. Vestrock zal, net als in 2010, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. In 2010 was het festival volledig uitverkocht.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland