Nieuw festival Nine O'Clock raakt uitverkocht Nieuw festival Nine O'Clock raakt uitverkocht

Maar... 3voor12/Zeeland geeft 5 x 2 kaarten weg!

, Ingeborg de Pooter

Nieuw festival Nine O'Clock raakt uitverkocht

Maar... 3voor12/Zeeland geeft 5 x 2 kaarten weg!

Ingeborg de Pooter ,

Hulst is weer een festival rijker: op 9 juli vindt de eerste editie van Nine O'Clock plaats. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Vestrock, is dit festival wat meer gericht op het publiek dat graag een dansje waagt. En met o.a. Hardwell, Roog, Erick-E, The Partysquad en Jeugd van Tegenwoordig verwachten wij dat dit geen enkel probleem zal zijn.

Maar... 3voor12/Zeeland geeft 5 x 2 kaarten weg!

Nine O'Clock doet niet aan 'klein beginnen' en die tactiek lijkt te werken. Met nu al 10.000 verkochte tickets is het nieuwste festival van Zeeuws-Vlaanderen nu al voor 72% uitverkocht. Op 9 juli worden duizenden feestgangers verwacht om -net buiten Hulst- een flink potje te dansen.

De line-up is veelbelovend en samengesteld in samenspraak met het publiek. Was topfavoriet David Guetta helaas niet haalbaar door de overvolle agenda van de DJ, een aantal andere favorieten zal er absoluut wel zijn. Zo kunnen we tussen 11.00 en 01.00 uur een berg aan acts verwachten. Gevestigde namen als Erick-E, Roog en Jeud van Tegenwoordig, maar ook opkomende talenten als -meest toonaangevende, meest veelbelovende jonge DJ- Hardwell zullen Hulst op zijn grondvesten laten schudden.

Het programma tot dusver:
Hardwell - Jordy Lishious – Roog - Erick E – Tocadisco – Quintino - Jeugd van Tegenwoordig - The Partysquad – Gelazer! - Inna - David Deejay – Lasgo – Annagrace - NVB and Tigo - meer volgt...
EN we verwachten een Mystery Guest die zijn identiteit rond 21.00 uur zal onthullen en daarna zo'n 1,5 uur van zich zal laten horen.

Tickets a 35 euro (beperkt aantal VIP-tickets a 65 euro) zijn te koop in alle filialen van Free Record Shop en via www.nine-o-clock.nl
. 3voor12/Zeeland geeft bovendien 5 x 2 tickets weg! Mail je naam en adres voor 26 maart naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl en wie weet zien we jou straks voorbij stuiteren in Hulst.

Er wordt verwacht dat het festival uitverkocht raakt, dus wees er op tijd bij!
Kijk voor meer info op www.nine-o-clock.nl
.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland