Club 3VOOR12/Zeeland met Nuff Said, Dog Called Phenix en Scarabee Club 3VOOR12/Zeeland met Nuff Said, Dog Called Phenix en Scarabee

19 maart een nieuwe clubavond in De Piek in Vlissingen

, Tekst: Cathelijne de Groen

Club 3VOOR12/Zeeland met Nuff Said, Dog Called Phenix en Scarabee

19 maart een nieuwe clubavond in De Piek in Vlissingen

Tekst: Cathelijne de Groen ,

Een clubavond in De Piek met drie bands, waarvan twee oorspronkelijk uit Zeeland afkomstig. Een avondje om te rocken!

19 maart een nieuwe clubavond in De Piek in Vlissingen

Aanstaande zaterdag, 19 maart, is er weer een nieuwe Club 3VOOR12/Zeeland in de Vlissingse Piek. Drie bands, waarvan twee bands afkomstig uit het Zeeuwse land, zullen op de clubavond flink komen rocken.


De avond zal beginnen met de Goese band Scarabee. Een viertal dat al tweemaal de Kunstbende Zeeland won en in 2009 de eerste EP uitbracht. Inmiddels zijn ze weer bezig aan een nieuwe EP vol britpop/rock liedjes.


Dog Called Phenix bestaat sinds 2006 in de huidige samenstelling. De muziek is te beschrijven als alternatieve rock met invloeden van o.a. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters en Arctic Monkeys. Eind 2008 brachten zij hun debuutalbum Someone's Gonna Love Me uit. Daarnaast was Dog Called Phenix 3FM Serious Talent en behaalde finales van belangrijke popprijzen.


Nuff Said is halverwege de jaren '90 al ontstaan. Van origine afkomstig uit Middelburg, tegenwoordig is Amsterdam de thuisbasis. Opgericht door de broers Marijn en Michiel Slager en Willy Berrevoets maken ze een mix tussen klassieke rock en catchy popmuziek. Met hun geweldige live reputatie wonnen ze in 2006 de KinkFM LiveXS-Award. Voor de film Wilde Mossels schreven de heren de inmiddels klassiekers Lekker Dieng en Oemoemenoemoe. Met vijf studioalbums op hun naam, waarvan de laatste Supernatural dateert uit 2009, komen zij De Piek omver blazen met hun strakke live performance.Club 3voor12/Zeeland: Nuff Said + Dog Called Phenix + Scarabee

Podium De Piek

Hellebardierstraat 13, Vlissingen

19 maart, 20.30 uur, 8 euro

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland