Krause Duo en Octave op StrDnAfeest

Vijfde editie met muziek, dans en kunst

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Dance and Art bestaat vijf jaar en dat gaat gevierd worden met het legendarische Duitse Krause Duo en een van ‘s werelds best opkomende Franse techno live acts Octave.

Vijfde editie met muziek, dans en kunst

Dance and Art bestaat vijf jaar en dat gaat gevierd worden tijdens de komende editie van strDnAfeest festival. Op zaterdag 2 juli zal strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek nabij Vlissingen weer omgetoverd worden tot een waar paradijs voor kunst - en muziekliefhebbers. Beleef zelf de fascinerende mix van Muziek, Theater, Kunst, Dans, Expo’s, Workshops en Live acts.

 

Het wordt een dag vol met vooruitstrevende muziek verdeeld over twee area’s met meer dan 20 dj’s uit binnen -en buitenland. Er kunnen muzikale hoogstandjes verwacht worden van het legendarische Duitse Krause Duo en een van ‘s werelds best opkomende Franse techno live acts Octave. Ook zal het befaamde Belgische label Push It Records, met aan kop de kleurrijke DJ Prinz, een showcase weggeven.

 

Dit jaar kan er ook lekker op het strand gedanst worden op het Push It Records stage. Op, in, over, door, tussen en achter die containers zal van alles te zien, doen en te beleven zijn. Eén van de hoogtepunten is het speciaal voor strDnAfeest, door Danshuis Station Zuid geproduceerde dansstuk ‘Life is a Beach 2’ wat tijdens de ondergaande zon bewonderd kan worden. Het muzikale offensief is inmiddels bekend en het zal niet lang meer duren dat we ook het cultuurprogramma bekend zullen maken. Meer acts en informatie is te vinden op www.danceandart.nl.