Gratis naar strDnAfeest

Dance and Art aan de Zeeuwse kust

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Gratis naar strDnAfeest? Wij geven vrijkaarten weg voor dit festival in en om standtent Kaapduin bij Dishoek op 2 juli.

Dance and Art aan de Zeeuwse kust

‘There is more to explore’ is de slogan van Dance And Art. De slogan is zeker van toepassing op het door deze organisatie georganiseerde strDnAfeest. Naast dj’s zijn er op dit festival ook optredens van dansgroepen en zijn er diverse kunstenaars die hun werken tonen of workshops verzorgen.
 
Op het strand vormen zeecontainers het decor van strDnAfeest. Op, in, door, tussen en achter die containers zal van alles te zien, doen en te beleven zijn. Kunstwerken variëren van sigarendoosjes: Thirza Kok, een caleidoscopische lichtsculptuur genaamd ‘Mirrorman’ van de Goese kunstenaar Denz de Kroon, tot een mega levensgrote kijkdoos van de Zeeuwse gebroeders Marcel en Stephan Thelen. Fotograaf Andre Joosse zal zijn mooiste urban exploring foto’s exposeren, Klaaz van Twillert brengt computer en mens samen in zijn Digital Rising project en zo zal er nog veel meer te zien zijn. Eén van de hoogtepunten is het speciaal voor strDnAfeest, in samenwerking met Danshuis Station Zuid, geproduceerde dansstuk ‘Life is a Beach 2’. Deze voorstelling is tijdens de ondergaande zon te bewonderden op de muziek van DJ Paul Hazendonk.
 
Naast een uitgebreid cultureel programma kan er ook voor het eerst op twee podia gedanst worden op vooruitstrevende elektronische muziek uit binnen -en buitenland. Muzikale hoogstandjes komen van het Duitse Krause Duo en van een van ‘s werelds best opkomende Franse techno live acts: Octave. Daarnaast zal het befaamde Belgische label Push It Records, met aan kop de kleurrijke DJ Prinz, een showcase weggeven op het Push It Records stage op het strand. Uiteraard biedt Dance and Art ook weer een platform aan talentvolle opkomende Nederlandse DJ-producers zoals GO!Diva, Daniel Zuur, Ferreck Dawn en Paul Veth.
 
Gratis naar dit festival? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl voor 26 juni en maak kans op gratis entree. De winnaars krijgen voor 28 juni bericht. Iedereen die vóór zondag 26 juni een kaartje koopt maakt kans op een hotel overnachting voor twee personen, van zaterdag 2 juli op zondag 3 juli, in het luxe Golden Tulip Strandhotel Westduin. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.danceandart.nl en kosten €12,50 in de voorverkoop. Aan de deur worden ook kaarten verkocht voor twintig euro.