Sporthal in Cadzand is Zeeland's nieuwste podium Sporthal in Cadzand is Zeeland's nieuwste podium

Verrassende concertagenda voor Zeeuwse kustplaats

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Sporthal in Cadzand is Zeeland's nieuwste podium

Verrassende concertagenda voor Zeeuwse kustplaats

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

De Sporthal van Cadzand heeft een nieuwe beheerder en een nieuwe functie. Naast de nodige sportieve activiteiten staat er tegenwoordig ook een interessante lijst met concerten in de agenda van de Sporthal.

Verrassende concertagenda voor Zeeuwse kustplaats

Naast de vele in- en outdoorsporten staan er tegenwoordig ook de nodige concerten in de agenda van De Sporthal Cadzand. Het dorp en bekende badplaats, gelegen in het uiterste westen van de provincie heeft hiermee zijn eigen podium.
 
Zoveel associaties als de bandnaam oproept, zoveel invloeden heeft de muziek van Congo Bongo and the Bonfire Ranch Of Love. Reggae, gipsy, funk… Alles wat dansbaar is wordt versmolten tot een experimentele, groovy rocksound. Dit collectief is enig in zijn soort. Deze band uit Schagen heeft een repertoire van meer dan 30 eigen nummers variërend van reggae, house, rock en het door hun zelf gecreëerde 90's house-folk. Met optredens in de Melkweg, op Lowlands, Costa del Soul en de Popronde hebben ze bewezen een goed feestje te kunnen bouwen.
 
Vrijdag 29 juli 2011 22:00 uur Entree: Gratis!
 
Nee het gaat niet om de Libische hoofdstad deze keer. Tripoli is namelijk ook een opkomende rockband uit België. Dit vijftal rond zangeres Melissa Hanssen maakt stevige rock in de lijn van The Breeders, K’s Choice en The Cardigans. De band gaat al zo een acht jaar mee en heeft dit jaar een nieuwe ep uit. Studio Brussel loopt al langzaam warm voor dit sympatieke gezelschap en hun Some Hearts Skip A Beat. Niet te missen uiteraard!
 
Zaterdag 27 augustus 2011 22.00 uur Entree: 5 euro
 
The Sunpilots is een progressieve rockband uit de Australische hoofdstad Sydney. De band is begonnen in 2006 en speelde zich al snel naar de top van de Australische rockscene. In 2010 wagen de heren de oversteek naar Europa, vanuit Berlijn proberen ze ook ons continent te veroveren. In september doen ze Cadzand aan in hun tweede Europese tournee.
Support deze avond is de lokale prog rock band Souljacker.
 
Vrijdag 16 september 2011 22.00 uur Entree: 5 euro
 
De Sporthal Cadzand
Noorddijk 3
4506 JE Cadzand
 

www.desporthal.com

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland