Inschrijving Zeeuwse Belofte geopend Inschrijving Zeeuwse Belofte geopend

Eerste vier acts bekend, nog vier vrije plaatsen over

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Inschrijving Zeeuwse Belofte geopend

Eerste vier acts bekend, nog vier vrije plaatsen over

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op 16 september 2011 organiseert Poppuntzeeland De Zeeuwse Belofte in De Spot in Middelburg. Er zijn nog vier plaatsen vrij voor acts die denken dat ze de Zeeuwse Belofte voor 2011 kunnen worden.

Eerste vier acts bekend, nog vier vrije plaatsen over

Op 16 september 2011 organiseert Poppuntzeeland De Zeeuwse Belofte in De Spot in Middelburg. Net als vorig jaar zijn de finalisten van Hoo!koorts, 2nd InlfuenZ en RegioRuis van een plekje in de Zeeuwse Belofte verzekerd. Het Zeeuws Vlaamse bandtalentproject Steenworp kan zich hier nu ook aan toevoegen. De vier finalisten hieruit gaan sowieso spelen tijdens het evenement: Bloodshift, Zebrapad, GorkA27 en Generation After.

Er zijn nog vier plaatsen vrij voor acts die denken dat ze de Zeeuwse Belofte voor 2011 kunnen worden.

Wil je als artiest of band in aanmerking komen voor één van deze 4 wildcards? Vanaf 1 juni kun je je aanmelden. Een onafhankelijke jury zal uit de ingestuurde demo’s of cd’s nog vier finalisten kiezen.

Uiteindelijk staan er acht acts in de finale van de Zeeuwse Belofte. Zij zullen strijden om de titel Zeeuwse Belofte 2011, om een plek op de SENA Performers POPnl Award en daarnaast mag de winnende act deelnemen aan het coachingsproject PopAanZee.

Hier vind je meer info. Schrijf je in en stuur een demo op met tenminste 3 eigen nummers naar:
Poppuntzeeland
Zeeuwse Belofte 2011
Postbus 407
4330 AK Middelburg
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland