Klomppop doet weer voorverkoop Klomppop doet weer voorverkoop

A Silent Express, My Favorite Scar, Only Seven Left en Krystl publiektrekkers

, Tekst: Gijs Kamphuis

Klomppop doet weer voorverkoop

A Silent Express, My Favorite Scar, Only Seven Left en Krystl publiektrekkers

Tekst: Gijs Kamphuis ,

Klomppop doet voor het eerst sinds jaren weer kaarten in de voorverkoop. Vanwege de uitverkochte 30e editie van vorig jaar wil de organisatie het publiek nu de kans geven op tijd een ticket in huis te halen. Vanaf zaterdag 5 februari zijn online kaartjes te koop. Tevens maakte het festival zeven namen bekend die op Hemelvaartsdag naar Ovezande komen.

A Silent Express, My Favorite Scar, Only Seven Left en Krystl publiektrekkers

Klomppop doet voor het eerst sinds jaren weer kaarten in de voorverkoop. Vanwege uitverkochte 30e editie vorig jaar wil de organisatie het publiek nu de kans geven op tijd een ticket in huis te halen. Vanaf zaterdag 5 februari zijn online kaartjes te koop. Tevens maakte het festival zeven namen bekend die op Hemelvaartsdag naar Ovezande komen.
 
Naast een A Silent Express, My Favorite Scar, Krystl en Only Seven Left zijn ook The Apers, Shaking Godspeed en Volt Violin geboekt.
De laatste is de eerste Zeeuwse act op de poster. Eigenlijk zou de band vorig jaar al optreden maar omstandigheden voorkwamen dat. Dit jaar dus een nieuwe kans voor deze Pop aan Zee-act.
 
Uit de talentenpool van radio 3FM, Serious Talent, komen drie namen naar Zeeland: poppunkformatie Only Seven Left, rockzangeres Krystl en gitaarband A Silent Express, die Ovezande nog weten te liggen van de laatste 3voor12 clubshow in De Klomp.
 
De metalheads komen ook aan hun trekken met My Favorite Scar, The Apers en Shaking Godspeed. Deze laatste band is bezig aan een serieuze opmars door de muziekwereld en oogst slechts positieve kritieken met hun album ‘Awe’. Een album vol vuige rock ’n roll en blues. My Favorite Scar behoeft weinig introductie. De dark rockformatie van Nederlandse bodem deelde het podium met Kiss, Megadeath en Alter Bridge. Hun clubshow bracht de band ook in Middelburg. Apers tenslotte is een punkband die het gedachtegoed van The Ramones springlevend houdt.  
 
Acht namen zullen nog bekend worden gemaakt alvorens de line-up compleet is. Klompop wordt gehouden op Hemelvaartdag, dit jaar 2 juni, op het sportpark in Ovezande.   
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland