Groover presenteert nieuwe cd in Gebouw-T Groover presenteert nieuwe cd in Gebouw-T

Een avondje ska in Bergen op Zoom

, Foto's: Daniel vander Winden

Groover presenteert nieuwe cd in Gebouw-T

Een avondje ska in Bergen op Zoom

Foto's: Daniel vander Winden ,

Een nieuwe cd presenteren in een splinternieuw podium in eigen stad, skaband Groover had deze eer afgelopen weekend. Een verslag van een avondje ska in Bergen op Zoom.

Een avondje ska in Bergen op Zoom

Een goede mix van rock, ska en reggae, de Bergse band Groover is op vele markten thuis. Vanavond tijdens de cd presentatie blijkt het weer. De band uit Bergen op Zoom bestaat inmiddels al acht jaar, na een album, ep’s en wat losse nummers is vanavond de presentatie van een gloednieuw album. Met een nieuw podium als Gebouw-T in de stad is het uiteraard de plaats voor de band om hun nieuwe werk te laten horen. Groover zet een goede show neer, op de weg naar het nieuwe album is de band gegroeid. Een grote zaal als deze lijkt voor hen geen probleem. Het publiek danst mee en schreeuwt om een toegift. Als uitsmijter speelt het acht-tal nog hun hit Take It Or Leave It.

Dat het publiek vooral voor Groover kwam ondervind het voorprogramma MANoMAN duidelijk. De zaal is dan nog minimaal gevuld en iedereen lijkt zijn energie voor de hoofdact te bewaren. Jammer want de Nederlandstalige skaband uit Breda deed meer dan zijn best.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland