Gork A 27 wint vierde voorronde van talentenjacht 2nd influenZ Gork A 27 wint vierde voorronde van talentenjacht 2nd influenZ

Bloodshift krijgt maar liefst 55% van de publieksstemmen

, Tekst: Marije Vermeulen Foto's: Rene Kauwenbergh

Gork A 27 wint vierde voorronde van talentenjacht 2nd influenZ

Bloodshift krijgt maar liefst 55% van de publieksstemmen

Tekst: Marije Vermeulen Foto's: Rene Kauwenbergh ,

De op een na laatste voorronde van 2nd influenZ. Winnaars zijn Gork A27 en Bloodshift.

Bloodshift krijgt maar liefst 55% van de publieksstemmen

Pop- rock band Vloer mocht de avond openen met hun vrolijke liedjes. Hun repertoire bevat zowel swingende nummers als rustige melodieën. De zaal leek hier erg van te genieten. Wel werden sommige nummers af en toe wat eentonig, maar gelukkig geld dit zeker niet voor alle liedjes. Het gitaarwerk vergt nog wel de nodige aandacht.

Als tweede stonden de drie heren van Hide This Scum op het podium. De Walcherse rock’n roll band wist deze avond weer veel fans te scoren. Krachtige nummers met moderne invloeden brachten veel sfeer in de zaal. De zanger mag nog wel het een en ander verbeteren en ook de nummers mogen iets gevarieerder.

Bloodshift heeft maar liefst 55% van de publieksstemmen binnengesleept. Ze hebben dan ook een prima optreden gegeven. Hun repertoire is lekker afwisselend, en prettig om naar te luisteren. De combinatie van pop met metal geeft hun muziek een unieke sound. Op het podium miste nog wel wat actie.

Als laatste was Gork A 27 aan de beurt. Dit vijftal maakt alternatieve muziek met jazz en funk invloeden. Dit zorgt voor een leuke en eigen sound. Zij zijn deze avond naar huis gegaan met de juryprijs. Dat betekent dat we ze terug gaan zien in de finale, samen met: Fables And Fairytales, Omen Of Truth en Sovitus.

Als special act stonden The Nuclear Brothers op het podium. Dit zijn zeker geen onbekende bij 2nd influenZ. Een aantal jaar geleden hebben de drie heren hun start gemaakt bij 2nd influenZ. Nadat ze een tijdje zijn gestopt, hebben ze uiteindelijk toch besloten om verder te gaan met het verspreiden van de rock’n roll. Het publiek kon dit zeker waarderen. Speciaal voor het publiek van 2nd influenZ hebben de rockers zelfs een metal song gespeeld. Daarmee hebben ze op deze avond weer wat nieuwe fans bereikt.

2nd influenZ is een project georganiseerd door de jongerenraad Borssele. De volgende en laatste voorronde word gehouden op vrijdag 18 maart.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland