Tim Knol bij officiele opening T-Room geluidsstudio Tim Knol bij officiele opening T-Room geluidsstudio

Onderdak voor voor studenten Audiovisuele Producties en Podiumtechiniek

, Boy de Nijs

Tim Knol bij officiele opening T-Room geluidsstudio

Onderdak voor voor studenten Audiovisuele Producties en Podiumtechiniek

Boy de Nijs ,

Bijna een jaar na de start van popodium Gebouw-T in Bergen op Zoom is afgelopen vrijdag ook met een officiele opening de T-room opnamestudio in gebruik genomen. Tim Knol mocht als eerste artiest een aantal nummers opnemen en later op de avond verzorgde hij samen met zijn voltallige band een optreden in de zaal.

Onderdak voor voor studenten Audiovisuele Producties en Podiumtechiniek

Bijna een jaar na de start van popodium Gebouw-T in Bergen op Zoom is afgelopen vrijdag ook met een officiele opening de T-room opnamestudio in gebruik genomen. De studio, gevestigd op de eerste verdieping van Gebouw-T, beschikt over de allerlaatste 'State of the Art'  techniek en zal ondermeer als leslokaal gaan dienen voor de studenten Audiovisuele Producties en Podiumtechiniek van het Zoomvliet College.
Tim Knol mocht als eerste artiest een aantal nummers opnemen, en later op de avond verzorgde hij samen met zijn voltallige band een optreden waarbij hij bewees dat hij niet alleen een hele goede liedjesschrijver is, maar ook een indrukwekkende, stabiele, live-act  neer kan zetten. 3VOOR12/Zeeland was erbij en maakte een fotoverslag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland