Uitverkocht Jazz-a-Delic spectaculairder dan ooit te voren? Uitverkocht Jazz-a-Delic spectaculairder dan ooit te voren?

Na het overweldigende succes van de vorige editie, zet Stichting Jazz-a-Delic weer een tandje bij op 9 april a.s.

, Ingeborg de Pooter

Uitverkocht Jazz-a-Delic spectaculairder dan ooit te voren?

Na het overweldigende succes van de vorige editie, zet Stichting Jazz-a-Delic weer een tandje bij op 9 april a.s.

Ingeborg de Pooter ,

Als je evenement binnen 1 week na de start van de kaartverkoop al volledig uitverkocht is, terwijl er nog niet eens een programma bekend is, ben je misschien wel in het bezit van de kip met het gouden ei. Hoe hou je je publiek tevreden zonder dat je die kip slacht? Stichting Jazz-a-Delic doet er weer een schepje bovenop! Een vooruitblik...

Na het overweldigende succes van de vorige editie, zet Stichting Jazz-a-Delic weer een tandje bij op 9 april a.s.

Zonder programma je evenement binnen 1 week uitverkopen, leek vooralsnog alleen weggelegd voor Lowlands. In ons mooie Zeeuwse landje viel nu echter ook de eer ten deel aan Jazz-a-Delic. Flyeren op een NewYears Event, site online zetten, social media zijn werk laten doen en voor je het weet moet je de rem er op gooien: de 1200 felbegeerde kaarten waren al snel verkocht.

Het speerpunt 'entertainment vanaf de deur' is 1 van de redenen dat Jazz-a-Delic een geliefd event is. Om de kaartjes wordt dan ook nog net niet gevochten. Een bezoekje aan het event is altijd de moeite waard, zo is eerder wel gebleken. Voor de komende editie, op zaterdag 9 april in Snowbase Terneuzen, wordt er weer een kast vol glitter & glamour opengetrokken. Samen met verrassende extra's en een emmer dj's van topniveau (ondersteund door de inmiddels welbekende gastmuzikanten) belooft het weer een groots feest te worden. De organisatie zet in ieder geval weer een tandje bij om de avond nog grootser en weer een stukje spectaculairder te maken (al willen ze niet dat we verklappen HOE spectaculair).

Qua indeling en inrichting is er weer een en ander veranderd, maar qua muziek kunnen we dezelfde stijlen als vorig jaar verwachten. In het Snowcafe draaien Lance & Donny, in samenwerking met Ot & Steef, een trompettist en saxofonist. Voor de stevige beats en Dirty Dutch kunnen we de mooie dame Yasmin Le Bon, Carl Tricks en Fanatic i.s.m. Rockid in de Red Room vinden.

Verdween het Jazz-a-Delic concept vorig jaar wat naar de achtergrond, deze keer moet het weer de hoofdmoot worden. De combinatie dj's met gastmuzikanten komt terug op de voorgrond. Dit moet zeker gaan lukken met Matt Styles (Beachhouse, Bloomingdale), Ricky Rivaro (o.a. Sundale en Bloomingdale) en de 2 roze mannen van 2 Faced Funks. Dit met ondersteuning van de vj's van Visual Vibes, Ace on Sax, violiste Passionflower en zangeres Bernice.

Aan de mensen van de stichting te horen, zetten ze alles op alles en wordt het weer een schitterend feest. Wij verwachten dat ze gelijk gaan hebben en kijken er al naar uit.

Jazz-a-Delic
Zaterdag 9 april @ Snowbase Terneuzen


Alle tickets zijn uitverkocht. Er zijn nog wel Burny's arrangementen verkrijgbaar a € 125,- waarbij je compleet opgedoft -en voorzien van goodies- in een Hummer limo op het feest arriveert. Dit uiteraard als VIP. Voor meer info check je de website: www.jazz-a-delic.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland