Klomppop programma compleet

Veelzijdige Hemelvaartsdag in Ovezande

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

De line-up van het Klomppop festival is compleet. Het wordt weer een veelzijdig festival in het Ovezandse.

Veelzijdige Hemelvaartsdag in Ovezande

Hoofdacts zijn het Zweedse Royal Republic en zangerses Krystl. A Silent Express die we al eerder op een Club 3VOOR12/zeeland avond zagen, My Favorite Scar, het Engelse 24pesos, Only Seven Left en speedfolkband Filthy Nelly maken de lijst met bekende namen compleet.


Speciale act op de Hemelvaart is de band Sven Hammond Soul ft. Rik Mol. De van oorsprong Zeeuwse trompettist Rik Mol staat aan de vooravond van een groot internationaal project en kreeg het niet rond een eigen show op Klomppop voor te bereiden. Als alternatief komt hij nu meespelen met zijn vriendengroep, de band van Sven Hammond Soul. Dit is een swingend collectief van topmuzikanten ondersteund met de vocalen van Patty Gaddum.


The Apers, Shaking Godspeed en de Zeeuwse belofte (uit Brabant) Volt Violin waren al eerder bekend gemaakt.

Op 16 april zal tijdens de finale van 2ndInfuenz in Podium De Klomp bepaald worden welke Zeeuwse talenten nog aan het programma worden toegevoegd. De openingsbands Seriousz en Bloodshift staan in ieder geval al in het Klomppop-schema. Recentelijk is aan dat schema ook poppunkband Monomania toegevoegd, met in de gelederen oude bekende Stijn Eversdijk (The Artemis).

 

Klomppop
Donderdag 2 juni 2011 - Hemelvaartsdag
Sportcomplex Nieuwstraat Ovezande (Zld.)
10:30-01:30uur

Online kaartverkoop gestartVoorverkoop: 15 euro + transactiekosten
Kassa: 20 euro (voor 13uur: 15 euro)