Een Kleine Viezerik in Brogum Een Kleine Viezerik in Brogum

Amsterdamse rapper entertaint het publiek

, Ben Willemsen

Een Kleine Viezerik in Brogum

Amsterdamse rapper entertaint het publiek

Ben Willemsen ,

Hiphop zit in de lift en Kleine Viezerik aka KV heeft het afgelopen jaar een grote buzz weten op te bouwen binnen de vaderlandse hiphopscene. Vrijdag 8 april stond KV in een goed gevuld Brogum.

Amsterdamse rapper entertaint het publiek

Op 22 oktober verscheen het debuutalbum 'NZIEDEBOY' van Kleine Viezerik, waarvan de eerste oplage binnen een week was uitverkocht. De hype rondom KV is nog altijd aanwezig en zal de komende periode alleen maar blijven groeien dankzij boekingen op festivals als Mystery Land, Solar en Appelsap.

Vanavond staat KV echter in een goed gevuld Brogum. Het publiek is van te voren al goed opgewarmd met een energieke show van Mastah-D en Lo-Bo. Het is echter al snel duidelijk dat iedereen komt voor Kleine Viezerik.

De Amsterdamse rapper, voorzien van de nodige bling-bling, speelt in rap tempo zijn nummers erdoor, maar zet wel een degelijk optreden neer.  Door zijn energieke optreden komt de zaal al snel helemaal los. KV heeft er duidelijk plezier in en zweept zijn publiek op in de meeslepende en soms onheilsp
ellende raps. Iedereen in de zaal vindt het geweldig, zeker als op het laatst ook het t-shirt uitgaat en KV zijn gespierde lijf te zien is. Door de dames wordt er nog even flink gegild.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland