Donald D en Brainpower op 12 hours of hiphop Donald D en Brainpower op 12 hours of hiphop

Namen van Goese hiphop festival bekend gemaakt

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Donald D en Brainpower op 12 hours of hiphop

Namen van Goese hiphop festival bekend gemaakt

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

De Amerikaanse rapper Donald D en top-van-de-nederhop Brainpower zijn headliners van de derde editie van 12 hours of hiphop. Vandaag werd de line-up voor 21 mei bekend gemaakt.

Namen van Goese hiphop festival bekend gemaakt

Vandaag maakt de organisatie van 12 hours of hiphop de line-up bekend van de derde editie van 12 hours of hiphop. Vorig jaar stond de Sugerhill Gang op het podium bij t Schenge in Goes en bij de pre-party was Grandmaster Flash aanwezig. Een nivo wat moeilijk vast te houden is. Toch staan er twee mooie hoofdacts op de affiche van het festival dat op 21 mei wordt gehouden.

 

Donald D, lid van B-Boys, is vooral bekend als lid van Ice T's Rhyme Syndicate. Maar ook zijn samenwerking met Grandmaster Flash spreekt boekdelen. Al woont Donald D al een tijdje in Italië, hij brengt nog steeds de oldschool gangster rap vanuit de Bronx!

 

Nederhop icoon Brainpower behoeft bijna geen introductie. Geboren in t Antwerpse en opgegroeid in Nederland. In 2000 doorgebroken en na vele commerciële successen een van de grote namen in de Nederlandstalige hiphop en urban scène. De dj van Brainpower dj TLM komt ook mee.

 

Uit Groningen komen dj Irie en dj Lowpro naar Zeeland. Andere namen op het affiche zijn Overdosis, Pariaz, Kay LC, dj Daan, Casto, Jason en Propo88 & Blabbermouf.

 

12 hours of hiphop wordt gehouden op het parkeerterrein van Sportpark t Schenge te Goes. Het festival begint al om 11 uur ’s ochtrends. Naast genoemde artiesten zijn er ook rap battles, dance battles, workshops, demo’s en een rap contest voor lokaal talent. Entree is 5 euro en meer info vind je op de site.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland