3VOOR12/Zeeland minifestival op zondag 15 mei 3VOOR12/Zeeland minifestival op zondag 15 mei

De website is jarig en viert dit in t Beest

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

3VOOR12/Zeeland minifestival op zondag 15 mei

De website is jarig en viert dit in t Beest

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Een minifestival in t Beest; 3VOOR12/Zeeland is jarig en viert dit op zondag 15 mei met bands, dj’s en veel meer.

De website is jarig en viert dit in t Beest

Twee jaar 3VOOR12

Twee jaar geleden begon het allemaal met dit artikel: de Zeeuwse lokaalsite van VPRO’s 3VOOR12. De lancering van de site op 28 juni 2009 in de Spot was de officiële start. Nu, honderden artikelen later, bestaat de redactie uit bijna dertig fanatieke muziekliefhebbers en is 3VOOR12 een ijkpunt in de Zeeuwse muziekscène.

Festival

Het tweejarig bestaan is een reden voor 3VOOR12/Zeeland om op zondag 15 mei in ‘t Beest een feestje te bouwen. Met drank, eten en natuurlijk veel muziek. Bands en dj’s vieren 16.00 uur tot 22.00 uur onze verjaardag mee.

Op het podium van t Beest spelen een aantal veelbelovende bands  uit de regio. In ‘t Beest café draaien enkele vinyl junkies hun leukste lp’s en singles en kunnen de bezoekers genieten van de foto-expositie van de 3VOOR12/Zeeland fotografen. Naast een drankje valt er ook een hapje te bestellen.

Bands

Om het mini festival van de benodigde muziek te voorzien zijn aanstormende bands uit Zeeland en omstreken gevraagd het feest op te luisteren. De komende weken krijgen deze bands de nodige aandacht op deze site. Afsluiter van het mini festival is Zerah John & The Great Escape, de band die onlangs maakte dat ze meedingen voor de Grote Prijs van Nederland.

Dj’s

Niets is zo leuk als gezellig plaatjes draaien onder het genot van een drankje met wat vrienden en een goed gesprek. De bar van t Beest leent zich daar perfect voor. Zeeuwse vinyl junkies laten hun keuzes horen. Geen strak doorgemixte dance dit keer, maar een selectie uit de platencollecties van verzamelaars. De avond wordt afgesloten met een vinyl disco set van dj Bram die alle kanten op stuitert. Anything Goes!

Expositie

Twee jaar 3VOOR12/Zeeland, het resultaat is honderden artikelen met daarbij heel veel foto’s. In het café van t Beest worden de beste en leukste foto’s tentoongesteld. Veel Zeeuwse acts, allemaal binnen de provinciegrenzen geschoten.

Voorverkoop

Kaarten zijn te koop aan de kassa van t Beest voor 5 euro. Via www.theaterverkoopzeeland.nl kunnen vanaf volgende week kaarten in de voorverkoop gekocht worden.

De expositie en de dj’s zijn gratis te bezoeken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland