Benefietoptreden Johnny Slipper Benefietoptreden Johnny Slipper

Opbrengsten ten bate van Stichting Surplus

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Benefietoptreden Johnny Slipper

Opbrengsten ten bate van Stichting Surplus

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op zaterdag 16 oktober zal in café De Oranjeboom te ’s Heer Hendrikskinderen de Zeeuwse Rock n Roll formatie Johnny Slipper een optreden verzorgen ten bate van Stichting Surplus Oekraïne.

Opbrengsten ten bate van Stichting Surplus

Surplus is een Zeeuwse stichting die al meer dan vijftien jaar actief in is het uiterste Westen van Oekraïne. Grote projecten tot nu toe waren het renoveren van een kinderafdeling van een ziekenhuis en de inrichting van een gymzaal en werkplaats bij een middelbare school. In het verleden organiseerde Surplus ook diverse transporten met hulpgoederen. Met de transportkosten van tegenwoordig is het effectiever als deze fondsen ter plaatse worden besteed aan goederen, arbeid en financiële ondersteuning.

 

Surplus heeft daarom ook een financieel ondersteuningsproject waarbij éénoudergezinnen of gezinnen met gehandicapte- of pleegkinderen een maandelijkse bijdrage van de stichting ontvangen. Via een contactpersoon ter plaatse en de jaarlijkse reis naar de regio, wordt goed vinger aan de pols gehouden om er zeker van te zijn dat de hulp ook terecht komt waar deze nodig is.

 

De zevenmansformatie Johnny Slipper speelt louter de muziek van de Jaren 50. Denk aan Elvis, Bill Haley en natuurlijk ook Little Richard. Zwoele ballads en dampende Rockabilly, het komt allemaal voorbij. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het showelement.... alle bandleden zijn gekleed in authentieke fiftieskleding! Op het podium wordt een feestje gebouwd dat steevast overslaat op het publiek. Een perfecte, “day-after party”, voor de Bluesroute!

 
 
Café Restaurant De Oranjeboom, ’s Heer Hendrikskinderen
Aanvang: 21:30 uur
Entree: gratis

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland