Tweede voorronde van 2nd influenZ Tweede voorronde van 2nd influenZ

Omen of Truth wint de jury en de publieksprijs

, Tekst: Marije Vermeulen Foto's: Dennis Wisse

Tweede voorronde van 2nd influenZ

Omen of Truth wint de jury en de publieksprijs

Tekst: Marije Vermeulen Foto's: Dennis Wisse ,

De tweede finalist van 2nd influenZ is bekend. Omen Of Truth is afgelopen vrijdag als beste naar voren gekomen. Ook het publiek was het hier unaniem mee eens. Ze wisten maar liefst 48% van de stemmen binnen te slepen.

Omen of Truth wint de jury en de publieksprijs

De avond in podium de Klomp werd geopend met Zink. Dit trio maakt energieke rock muziek. De bassist kon helaas niet deel nemen aan het optreden, hij zat vast in een brandende trein. Voor de muziek van Zink is echter een bassist wel noodzakelijk, daarom wisten ze niet veel fans bij hun optreden te scoren.

Als tweede stond Hot Driven Boots op het podium. Deze drie heren hebben al veel muziek en podium ervaring maar dat was niet echt af te zien aan hun optreden. Wel konden ze een goede sfeer brengen in de zaal.

De zaal ging pas echt los toen Omen Of Truth op het podium verscheen. Dit vier koppige metal bandje is momenteel dringen opzoek naar een zanger. Hopelijk vinden ze er gauw een die hun niveau kan evenaren.

Op het laatste moment liet een rap groep het afweten. Gelukkig waren de mannen va A Generation After in de zaal. Zij hebben de tijd gevuld met nog een knallend optreden. Omdat ze in het verleden al op het podium van 2nd influenZ hebben gestaan doen ze dit jaar niet mee aan de competitie.

Als laatste wist ook de alternatieve rock band GoFish het publiek mee te slepen. Het publiek kon nog even zijn laatste energie kwijt voordat ze in de bus stapte naar huis. De volgende voorronde is op vrijdag 21 januari. Hopelijk word het dan weer een geslaagde avond zoals afgelopen vrijdag.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland