Test uw popkennis! Test uw popkennis!

Popquiz in Middelburg en Ovezande

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Test uw popkennis!

Popquiz in Middelburg en Ovezande

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Popkenners opgelet, jullie kennis wordt op de proef gesteld de komende tijd. Waar? Boekhandel de Drvkkery en podium de Klomp hebben beide een popquiz op de agenda staan.

Popquiz in Middelburg en Ovezande

Popkenners en muzieknerds komen goed aan hun trekken de komende weken. Zowel in de Middelburgse boekhandel De Drvkkery als in podium De Klomp in Ovezande staan een popquiz op het programma.

 

In Middelburg is het een maandelijks terugkerend event. Iedere laatste donderdag van de maand wordt in de Drvkkery op de cd-afdeling een gezellige popmuziekquiz georganiseerd. De organisatie is in handen van VITA event, fun & entertainment uit Middelburg. De presentatie wordt verzorgd door Ramona van Zweden. De quiz bestaat uit meerkeuzevragen over de historie van de popmuziek: muziekvragen uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 en de hedendaagse popmuziek. De 3 beste deelnemers winnen respectievelijk €50,- €25,- en €10,- aan Drvkkery-bonnen. Muziekliefhebbers zijn van harte welkom om hun kennis te testen, maar ook als toeschouwer kunt u muzikaal meegenieten!

 

Ook podium De Klomp heeft een, eenmalige, muziekquiz. Supergezellig en toegankelijk, beloofd de organisator. Organisatie is in handen van Feelgood Popquiz. De Feel Good PopQuiz staat voor amusement op topniveau en herbergt de elementen van spel, MTV-gevoel en theater. De quiz is een multimediaal evenement waarbij het gaat om snelheid, originaliteit en humor. Een muzikale trip door de popmuziek waarbij muzikale bagage geen ‘must’ is om met zijn allen veel lol te beleven! Na de quiz is er nog livemuziek in De Klomp.

 
 

25 november 19.30 tot 20.30 uur
Boekhandel de Drvkkery Middelburg, de Cineac, achterin de winkel.

 

11 december 20:30uur
Podium De Klomp Ovezande

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland