Nieuw festival onder de naam Nine O’Clock

Binnenstad van Hulst wordt festivalterrein

Tekst: Gijs Kamphuis ,

Het festivalseizoen is nog maar net achter de rug maar de eerste nieuwe festivals voor volgend jaar steken alweer de kop op. Zo is er 9 juli 2011 in Hulst het Nine O’Clock Festival. Een hele dag muziek in de binnenstad van Hulst. En jij bepaald wie er komen optreden.

Binnenstad van Hulst wordt festivalterrein

De reden dat het feest georganiseerd wordt is dat de organisatie vindt dat er te weinig  te doen is voor zowel de jeugd als de volwassenen op het gebied van festivals en evenementen.
Want zo laat men weten: “De evenementen die er plaatsvinden zijn al gauw gelinkt aan één doelgroep, waardoor de rest buiten de boot valt. Zo kwam bij ons het idee om een festival / evenement neer te zetten, waarbij iedereen de line-up kan samenstellen door middel van het uitbrengen van je stem.  Zo is er voor ieder wat wils.”

De huidige line-up bestaat uit: David Deejay, NVB and Tigo, Miss Elnino & Jessy Freyee, Faeke & The Emanon Project.

Als aankomend bezoeker van Nine O’Clock mag je dus stemmen op hun site wie je graag in de Hulster binnenstad ziet op 9 juli. De organisatie kan niets beloven maar zal haar uiterste best doen de winnaar van de pol te boeken.
De bezoekers stemmen op dit moment het meest op: Swedish House Maffia, Tiësto, Guus Meeuwis, Armin van Buuren, De Jeugd van Tegenwoordig, Inna, Flinke Namen, Lasgo, Nick & Simon en Erick E. Stemmen kan via www.nine-o-clock.nl