Hybrid brengt dubstep en drum&bass in de Piek Hybrid brengt dubstep en drum&bass in de Piek

Sub Sonic, Jahua en Nicon zorgen voor bass festijn

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Hybrid brengt dubstep en drum&bass in de Piek

Sub Sonic, Jahua en Nicon zorgen voor bass festijn

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Na diverse podia in Zeeland is er komend weekend ook een dubstep party in Vlissingen. Hybrid organiseert op 12 november een feest in podium de Piek.

Sub Sonic, Jahua en Nicon zorgen voor bass festijn

Op 12 oktober organiseert Hybrid een dubstep party in podium de Piek. Na succesvolle dubstep feesten in Middelburg, Zierikzee en Goes moet ook de Zeeuwse havenstad eraan geloven.

 

Dubstep is een vrij nieuw muziekgenre kenmerkend door diepe baslijnen op een hoog tempo met drums op de dubbele maat. De muziek is afgeleid van de bekende drum&bass en gaat zoals het er uitziet net zo populair worden.

 

Organisator Hybrid brengt een nieuw dance-concept dat de underground naar de man brengt. In de Piek kan je experimentele, opzwepende elektronische beats verwachten met zware basses en een goede sfeer. De line-up van de avond bestaat uit Sub Sonic, Jahua en Nicon.

 

De in Vlissingen wonende Sub Sonic is niet bang om muzikale grenzen te verleggen, en na jaren ervaring kruist hij genres van hardcore tot ambient.

 

Bassen hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van oud stadsgenoot Jahua. Als zoon van bassisten kwam de liefde voor het diepe geluid al op jonge leeftijd. Dit hoor je ook terug in de muziek en dj sets. Wat je kan verwachten zijn dikke Dubstep beats en lage subs die buiken laten wobblen.

 

En last but not least Nicon. De man die bekend is van Subway in Waterfront, Watt en tegenwoordig Offcorso in Rotterdam.

 
Podium De Piek Vlisisngen
Vrijdag 12 november, 21.00 uur 
Entree: 6.50, CJP/OV 6.50

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland