Bert Heerink terug naar zijn rock roots Bert Heerink terug naar zijn rock roots

Energieke rockshow in de Piek

, Foto's: Joost van den Hoek

Bert Heerink terug naar zijn rock roots

Energieke rockshow in de Piek

Foto's: Joost van den Hoek ,

Rockzanger Bert Heerink liet afgelopen weekend in de Piek zien dat hij weer terug is naar zijn rock roots. 3VOOR12/zeeland legde het concert vast op de gevoelige plaat.

Energieke rockshow in de Piek

Rockzanger Bert Heerink (Vandenberg) heeft zijn roots in de rock terug gevonden. Met zijn nieuwe cd "Better Yet", die op 25 september wereldwijd is uitgebracht, is de rockzanger weer terug bij zijn eerste muzikale liefde; de melodische rock. De nummers op het album “Better Yet” die stuk voor stuk door grootheden uit de rock werden aangeleverd, maken het dan ook tot een volwassen rock album. 

Bob Daisley (Ozzy Osbourne/ Gary Moore), Jeff Silbar ( John Mellencamp), Russ Ballard (Argent, KISS), en Toni Martin (Black Sabbath) zijn slechts een greep uit het indrukwekkend aantal namen van schrijvers. 

De bandleden van Bert Heerinks band zijn ook om je vingers bij af te likken: Guzz Genser (Wild Romance) drums, Barend Courbois (Vengeance) bas, Cyril Whistler gitaar/ Michael Voss (MSG) gitaar, Joost van den Broek (After Forever) keyboard.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland