DVD shoot voor La-Ventura en Vanderbuyst in de PIT DVD shoot voor La-Ventura en Vanderbuyst in de PIT

Gratis optreden op vrijdag 5 maart

, Tekst: Jamie Scherbeijn

DVD shoot voor La-Ventura en Vanderbuyst in de PIT

Gratis optreden op vrijdag 5 maart

Tekst: Jamie Scherbeijn ,

Vorige maand namen de rock mannen van Sweet Lord Animals een live dvd-demo op in de PIT. Komende vrijdag is het de beurt aan metalband La-Ventura en hardrockband Vanderbuyst.

Gratis optreden op vrijdag 5 maart

Op vrijdag 5 maart, zullen in de PIT, twee DVD shoots worden gemaakt van de bands La-Ventura en Vanderbuyst. De gehele dag worden er opnames gemaakt op eigen initiatief met medewerking van onder andere Dylan Nutzmann (geluid en vliegende keep!), Marnix Ruben (beeldmateriaal) en de PIT die de zaal kosteloos beschikbaar stelt voor zowel de bands als het publiek. 
’s Middags worden eerst de individuele shots gedaan zonder publiek en ’s avonds zullen de volledige live optredens van de bands worden opgenomen met meerdere camera’s waar later, na montage, een DVD van zal verschijnen.
Met de DVD shoot hopen beide bands een mooi visitekaartje af te geven voor buiten de provincie. 
De deelnemende partijen willen op langere termijn meer bands uit de Zeeuwse muziekscene ondersteunen met dit initiatief. 

De Zeeuwse metal band La-Ventura heeft al een album, “A New Beginning” op haar naam staan en onlangs kwam de nieuwe EP “Breaking the Silence” uit. Voor La-Ventura is de DVD een middel om zowel in promotie als in commercie het publiek en de media te voeden.

Vanderbuyst is een hardrockband, opgericht in 2008. In datzelfde jaar kwam een 3-track EP “Vanderbuyst” uit en ontving in Nederland, België en Duitsland meer dan lovende recensies. In hun prille bestaan speelden ze al in het voorprogramma van Peter Pan Speedrock, The Devil’s Blood en Annihilation Time. Beïnvloedt door o.a. Thin Lizzy, Whitesnake, Black Sabbath, ACDC en ZZ Top staat deze band garant voor een flinke dosis old school hardrock en metal. 

5 maart De Pit – Terneuzen (www.podiuminterneuzen.nl)

Toegang: gratis!

Aanvang: 22.00u

La-Ventura (www.myspace.com/laventura) 

Vanderbuyst (www.myspace.com/vanderbuyst)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland