Drum ’n Bass In Your Face Drum ’n Bass In Your Face

Interview met dj Nymfo

, tekst: Febe Verelst

Drum ’n Bass In Your Face

Interview met dj Nymfo

tekst: Febe Verelst ,

De volgende editie van het drum ’n bass feest in Middelburg is weer een feit. Morgen, zaterdag 27 februari zal het Drum ’n Bass in Your Face II plaatsvinden in De Spot.

Interview met dj Nymfo

De volgende editie van het drum ’n bass feest in Middelburg is weer een feit. Morgen, zaterdag 27 februari zal het Drum ’n Bass in Your Face II plaatsvinden in De Spot. Het feest brengt de volgende namen: MRKD (organisator van het DnB feest ‘Dubstance’ in Limburg), Silvahfonk (Best upcoming dj2005), dj Nymfo (draaide voor 8.000 mensen op Lowlands) en VJ Marek.
 
Het is de eerste keer dat dj Nymfo in Zeeland zal draaien. We vroegen hem, wat het verschil is tussen het draaien voor een groot publiek als op Lowlands en een podium in Zeeland. “Het draaien voor een groot publiek zoals op Lowlands bijvoorbeeld is te gek. Je krijgt er een enorme kick van. Het is echter wel zo, dat je op zo’n festival alleen maar de grote hits kunt draaien omdat je in zo’n massale tent staat waar de obscure moeilijke plaatjes niet werken. Als je draait voor een klein publiek, kun je veel meer experimenteren. Omdat je veel meer contact hebt met je publiek. Ik vind het daarom erg vet om op grote en kleine feesten te draaien, omdat ik me op beide feesten op een andere manier kan uiten.”
Dat belooft dus veel goeds. Een op maat gemaakte set, in de mooie zaal van De Spot.
 
Overal zijn er wel drum ’n bass fans te vinden. Zo trekt DnB-minnend Zeeland elke keer weer massaal uit naar de uitverkochte feestjes Beats Op Je Fiets en VleezNochViz. Het feest in Middelburg werd vorige keer ook druk bezocht en zo komen de broers Van Laar op 3 april verder nog met een Drum ’n Paas, om het paasfeest al dansende te beginnen. Dit zal plaatsvinden in Café ’t Hof, te Middelburg.
 
Nymfo, die niet alleen in heel Europa heeft gedraaid, maar ook in China en Tel Aviv,  vindt het altijd weer verbazend om op de vreemdste plekken drum ’n bass tegen te komen. In Engeland viel hem op dat het publiek al wat meer mainstream is. In België en Nederland trekt de muziekstijl toch een meer alternatief publiek.
Dj Nymfo heeft er zin in. Hij is van plan om de komende tijd veel te draaien en nog meer muziek uit te brengen. En wie weet, zullen we hem de komende tijd nog vaker in Zeeland zien!
 
Voor meer informatie over Drum ’n Bass in Your Face en de volgende edities: http://drumnbassinyourface.hyves.nl/
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland