Quick And Dirty in t Beest Quick And Dirty in t Beest

VleezNochViz-crew presenteert nieuw concept

, Tekst en foto's: Andre Joosse

Quick And Dirty in t Beest

VleezNochViz-crew presenteert nieuw concept

Tekst en foto's: Andre Joosse ,

Dance, techno en live electro, vier acts doen het quick and dirty aanstaande zaterdag. We spraken de organisatie over dit nieuwe dancefeest en de volgende VleezNochViz.

VleezNochViz-crew presenteert nieuw concept

“Een nieuw concept” noemen de organisatoren van Quick And Dirty het dancefeest van aanstaande zaterdag. Een dancefeest zonder gedoe, goede acts, vette muziek en een lage entreeprijs, “niet meer en niet minder”.
 
Hoewel de naam al wat wenkbrauwen doet fronsen is de uitleg minder dirty dan gedacht: “Het is een term uit de IT wereld, programmeurs fixen een probleem quick and dirty als er geen snelle definitieve oplossing is voor het software probleem”, aldus de organisatoren. Geen onbekende organisatoren overigens, de heren die achter VleezNochViz zitten zijn ook de drijvende kracht achter dit concept. Toch is er een groot verschil: “Bij VleezNochViz pakken we het groots aan, veel aankleding in de zaal een website en een grote promotie campagne”. Bij Quick And Dirty is het anders: “Door te besparen op extra’s kunnen we met dezelfde kwaliteit acts, maar voor minder entreegeld, toch een heel goed feest organiseren”.
 
De avond wordt zaterdag geopend door dj Denz en Di Stefano. Als hoofdact staat het Bredase duo The Filthy Eights geboekt. The Filthy Eights spelen een liveset met stampende en dampende electro. De avond wordt afgesloten door techno dj Go!Diva uit Vlissingen.
 
Voor de liefhebbers is er een week later alweer een VleezNochViz in podium de Spot in Middelburg met Steady Douglas en als hoofdact The Oddword, een upcoming Antwerps dj duo dat na Vlaanderen ook Nederland gaat veroveren. Met hun laatste remix van System Of A Down's Chop Suey "Chop Chop" gaat dit zeker lukken.
 
Quick And Dirty
Podium t Beest
Zaterdag 10 april, 21.00 uur
Entree: 3 euro
 
VleezNochViz
Podium De Spot
Zaterdag 17 april, 21.00 uur
Entree: 7 euro
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland