Programma Scheldepop 2009 rond!

Met enige trots presenteert Stichting Scheldepop het programma voor 2009

Stichting Scheldepop heeft na de tweede voorronde van Scheldepop afgelopen zaterdag 28 maart haar programma helemaal rond. Tijdens de voorronde die plaatsvond in Snowbase in Terneuzen werden de laatste vier bands aan de line-up toegevoegd. Met enige trots presenteert de organisatie het programma voor 2009.

Met enige trots presenteert Stichting Scheldepop het programma voor 2009

Mainstage:

Dr Lektroluv, Het Goede Doel, Michel de Hey, The Opposites, Ellen ten Damme, VanVelzen, Voicst, Hans Dulfer & Newband met gastoptreden Candy Dulfer, Bluem, Rap-A-Noia & Double8, DJ Onanon.

 

Popstage:

Def P & Beatbusters, The Hot Stewards, Soullab, Elly Kellner, Johnny Stardust, Tuxedo Bandido, Excused, Francis Levoy, Groover, A New Dawn

Dancestage:

Bart Skils, Estroe, Isis, Wouter de Moor, Marcella, Marko (LaRocca), Pole Folder, I-F, Alden Tyrell, Cocoon, DoubleRD, Dikke Vandalen (live).

Pop aan Zee stage: (alleen zondag 12 juli)

De Hobbyisten, Smout, GoFish, According to You, Jay Minor

De Hobbyisten, GoFish en According to You stonden tijdens Scheldepop 2008 op de talent stage. Deze bands werden niet tot winnaar uitgeroepen (dat werd Bluem die daarmee een plaats op het hoofdpodium in 2009 verdiend). Dat de bands genoeg talent hebben blijkt wel dat ze nu zijn opgenomen in het bandcoachingstraject van Pop aan Zee.

 

Algemene informatie

Scheldepop start dit jaar al op vrijdagavond 10 juli en duurt tot en met zondag 12 juli.  Op 10 juli is het festival alleen toegankelijk voor campinggasten, vrijwilligers en genodigden. Scheldepop 2009 heeft weer een festivalmarkt, festivalcamping, kermis, garderobekluizen, kinderdorp, divers eten en drinken, en is toegankelijk voor gehandicapten. Tevens is er ruim voldoende overkapping bij slecht weer.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketonline.nl en bij Muziekhuis Sonora in Terneuzen. Tot 1 mei loopt er nog een kortingsactie op de kaarten voor Scheldepop 2009. Daarna geldt de normale prijs van € 30,- voor een dagticket en € 55,- voor een combiticket. Een campingticket kost € 15,-!