3voor12 Utrecht presenteert: VOOR//AAN 3voor12 Utrecht presenteert: VOOR//AAN

3 juni 2018 | Voorstraatbuurt & Universiteitskwartier | gratis

, Redactie 3voor12 Utrecht

VOOR//AAN helpt de nieuwe generatie muzikale talenten aan een bijzonder podium. Wil je weten wie de Kensington, Eefje de Visser en Kyteman van morgen zijn? Volg onze thematische muziekroutes door de Voorstraatbuurt en het Universiteitskwartier, en ontdek tegelijkertijd de mooiste verborgen plekjes van één van de meest geliefde wijken van Utrecht. Ook is er allerlei randprogrammering te vinden tijdens deze dag. Kijk voor de meest actuele informatie over artiesten, speeltijden en de wandelroutes op deze website en onze social mediakanalen, en kom er achter dat dit festival niet bepaald over de gebaande paden gaat. Ontdek ze!

Namen als Eefje de Visser, Spinvis en Amber Arcades klinken je waarschijnlijk niet meer onbekend in de oren: met gemak krijgen deze Utrechtse uitblinkers de grootste zalen vol! Vanzelfsprekend speelt nog lang niet elke band of act op dit niveau, en dus helpt VOOR//AAN tijdens deze Culturele Zondag: Utrecht Centraal de volgende generatie muzikale talenten aan een podium. Verschillende veelbelovende bands en artiesten die tijdens de vorige editie optraden hebben inmiddels de stap naar grotere podia gemaakt - denk hierbij onder andere aan Batobe, Jo Marches en Vic Willems. De programmering van ons gratis toegankelijke festival is breed en beslaat alle hoeken van het muzikale spectrum.

Aangezien lokale muziek ontstaat in de stad, vindt VOOR//AAN de locaties waar de muzikanten optreden minstens nét zo belangrijk. Om die reden vormen de Voorstraatbuurt en de omliggende straten van het Universiteitskwartier, met al hun bijzondere cafés, winkels, steegjes, panden en tuinen, het speelveld voor de muziek. Sommige van deze locaties zijn normaal gesproken zelfs niet (of nauwelijks) toegankelijk voor publiek! Je kunt tijdens het festival dan ook talloze verborgen parels in de wijk ontdekken, en dan hebben we het nog niet eens over de uitgebreide randprogrammering en de thematische wandelroutes gehad.

Hieronder vind je onze line-up, locaties en antwoorden op al je andere vragen. Tot 3 juni!

Line-up 2018

Faradays

Faradays is een indie/electronic project van singer-songwriter Karindra Perrier. Voorheen stond ze bekend als Femme Vanille waarbij ze naam heeft gemaakt met het nummer ‘Another Time’. In de herfst van 2018 verwachten ze een eerste single uit te brengen.

Een stem die doet denken aan Lana Del Rey en een sound die dicht bij Glass Animals ligt.
Lees hier meer over Faradays.

Alec Todd

Alec Todd sloot zich begin 2017 samen met producer Roy van Rosendaal (Figgie, Blue Crime, Bombay) op in Kytopia om daar zijn concept solo-EP The Man in the Hammock op te nemen, die op 30 april verschijnt. Het overkoepelende thema van de EP is het omgaan met verlies.

Geïnspireerd door: John Frusciante, Damon Albarn en Nine Inch Nails 
Lees hier meer over Alec Todd.

ReaZun

Eind maart presenteerde ReaZun zijn nieuwe plaat Lopen en Rennen. Het album is geproduceerd door John Konatty en is het eerste materiaal sinds lange tijd van de rapper die - zoals hij zelf zegt - de meeste mensen kennen als die Franse rapper van Kyteman’s hiphoporkest. 

Lees hier meer over ReaZun.

Yip Roc

Yip Roc is een alternatieve garage band die zo het kindje zou kunnen zijn van Arctic Monkeys en The Doors. De combinatie van garage, punk en 60/70's rock wordt ondersteund door melodieuze lijntjes. 'Stupidity' is de meest recente single/

Geïnspireerd door: Arctic Monkeys en The Doors.
Lees hier meer over Yip Roc.

Mango Zabba

Mango Zabba is een vierkoppige Utrechtse triprock band waarvan de sound een explosieve mix van verschillende rock en psychedelische invloeden is. Begin februari hebben ze in een bomvol dB's hun eerste EP ‘Rubber Room' gepresenteerd.

Geïnspireerd door: Queens of the Stone Age, The Butthole Surfers, Tame Impala.
Lees hier meer over Mango Zabba.

TWINS

TWINS is een indieproject van Tim Thomassen en Ilse van Puijenbroek. Samen schrijven ze de liedjes maar live zijn ze een vijfkoppige band. Ze zijn iets meer dan een jaar bezig, maar hebben afgelopen december al de Utrecht Popprijs gewonnen. Verwacht dromerige melodielijnen en doordringende synths.

Geïnspireerd door: Klangstof, FEWS, Wild Beasts
Lees hier meer over TWINS.

Stijn Grul

Stijn Grul is een alternatieve popband uit Utrecht, genoemd naar de zanger/gitarist. De mogelijkheid om debuutsingle ‘Stars on Your Wall’ op te nemen in Kytopia betekende ook meteen het begin van de gelijknamige band die eind februari zijn debuut-EP presenteerde.

Geïnspireerd door Jeff Buckley, Patrick Watson en Syd Arthur.
Lees hier meer over Stijn Grul.

Robin Kester

Robin Kester is de band van de gelijknamige singer/songwriter. Kenmerkend voor haar stijl zijn open gitaarstemmingen, waarmee ze verrassende harmonieën creëert. Verwacht dromerige ambient-folk met een duistere ondertoon. Debuut-EP Peel The Skin verschijnt binnenkort.

Lees hier meer over Robin Kester.

Muddy Grease

Muddy Grease is bestaat uit vijf muzikanten die elkaar aan het Utrechts Conservatorium hebben leren. Daar kwamen ze in aanraking met Amerikaanse fusion jazz, waarna ze eigen nummers zijn gaan schrijven. Live spelen vinden ze te gek.

Geïnspireerd door Snarky Puppy, Anderson .Paak, STUFF., Thundercat
Lees hier meer over Muddy Grease.

Atimia & Zwijgrecht

De Utechtse rapper Atimia en producer Zwijgrecht maken beiden deel uit van hiphopcollectief Plofkraak Posse. Zwijgrecht is verantwoordelijk voor de meeste producties van Atimia maar heeft inmiddels ook een eigen EP uitgebracht.

Lees hier meer over Atimia & Zwijgrecht.

BEAUX

BEAUX is ontstaan op de Herman Brood Academie en maakt vrolijke indiepop met speelse melodieën. De muziek is toegankelijk maar heeft meerdere complexe lagen die je pas hoort als je er langer naar luistert. Begin april stonden ze in het voorprogramma van George Ezra in Paradiso.

Geïnspireerd door Coldplay, Two Door Cinema Club, John Mayer
Lees hier meer over BEAUX.

Laura Sjin

Laura Sjin maakt het liefst persoonlijke liedjes over diepzinnige onderwerpen, met kinderlijk eenvoudige formuleringen. Die kun je horen op haar debuut-EP die begin februari uitkwam. Laura staat binnenkort ook in de finale Grote Prijs van Nederland.

Geïnspireerd door: Gerson Main, K's Choice, The Barr Brothers
Lees hier meer over Laura Sjin.

Gildor

Het uit Utrecht afkomstige Gildor speelt psychedelische desert blues, geïnspireerd door Fool's Gold, Khruangbin, Bombino, Jimi Hendrix. In februari verscheen de single ‘Fire’ en in mei komt de band met een nieuwe.

Geïnsipreerd door Fool's Gold, Khruangbin, Bombino, Jimi Hendrix
Lees hier meer over Gildor.

Bragolin

Bragolin is een postpunk/dark wave band uit Utrecht. De band bestaat uit zanger/gitarist Edwin van der Velde, die je misschien kent van Zwarte Poëzie, en Maria Karssenberg op gitaar en orgel. De muziek is eem mix van bariton en shoegaze gitaartonen, orgel, synths en drummachines. Afgelopen maand verscheen debuutalbum I Saw Nothing Good So I Left, waarvan 'Into Those Woods' de single is.

Lees hier meer over Bragolin.

Melonhead

Melonhead houdt niet alleen van spelen, maar ook van het organiseren van hun eigen rock 'n roll festivals. Beiden onder het credo ‘Geen regels en geen restricties’. Verwacht een rauw geluid met een een energieke liveshow gevuld met liedjes over het leven en de liefde. 

Carina Nebula

De muziek van Carina Nebula bestaat uit mooi gearrangeerde popliedjes met vernieuwende, ruimtelijke gitaar- en synthpartijen. De teksten zijn vergezochte metaforen voor elementen uit het heelal die worden benadrukt door meerstemmige koortjes. Klinkt een beetje als Pond, Mini Mansions, Autolux en Soulwax.

Lees hier meer over Carina Nebula.

MONTBLANK

MONTBLANK, waarin we leden van Edison Effect herkennen, maakt elektronische muziek die onder andere geïnspireerd is door CHVRCHES en The Weeknd. Ook heeft het trio een eigen maandelijkse podcast waarin ze de totstandkoming van hun muziek bespreken. 

Lees hier meer over MONTBLANK.

Love Couple

De vierkoppige band Love Couple maakt zich uniek door het karakteristieke frontduo, de synths en hun bijdehante 90's attitude. Door een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bas sound en grungy gitaarwerk blijft de band continu aan je lippen hangen. Denk aan een blend van Wavves, Bombay en Nena.

Lees hier meer over Love Couple.

Ismene

Warme vocalen, bezwerende melodieën en stuwende baslijnen. Waar zangeres Rosa ooit begon met akoestische, country-achtige popliedjes, zijn de elektronische invloeden inmiddels niet meer weg te denken uit het repetoire. Doet denken aan Regina Spektor, Kate Bush en Florence + the Machine.

Vokatus

Vokatus speelt materiaal met kabaal, geinspireerd door rock uit de seventies. Het stevige geluid van de band zou zelfs TivoliVredenburg nog op haar grondvesten laten schudden. Scheurende Hammond-orgels, overstuurde (bas)gitaren, pompende drums en een krachtig stel stembanden omschrijven het viertal het beste.


Lees hier meer over Vokatus.

Josbros

Joris Willekes, Josblaze, Blazehoven: Josbros. De Nieuwengeinse rapper en producer, getekend bij Noah's Ark, is divers en levert weloverwogen bars over hard werken en volwassen worden. Zijn doel: jonge mensen wakker schudden met de boodschap: “ga de fuck wat doen voor jezelf”.

Lees hier meer over Josbros.

Car Pets

Car Pets (voorheen bekend als Niek Pronk) is een Utrechtse indieband met een eigenzinnige diverse sound. Binnen een breed spectrum van onder andere jungle-achtige beats tot scheurende gitaarpartijen en zielreinigende vocals is het drietal altijd goed in balans. Denk aan een combinatie van Wild Beasts, Parquet Courts en James.


Lees hier meer over Car Pets.

LIJO

Lijo is een maker van woorden en geluiden, constant op zoek naar haar grenzen om daar vervolgens overheen te stappen. Haar popliedjes zijn rauw, alternatief en eigenwijs – ze volgen geen regels. Ze speelt met beats, loops en effecten in haar elektronische set, maar kleedt haar songs ook uit tot alleen een piano en haar karakteristieke stem en schept daarmee voor zichzelf de vrijheid om te experimenteren binnen haar muziek.

Janna Lagerström

Nederlandstalige poëziepop met een dromerig jasje. Janna's teksten zijn beeldend en gelaagd en haar warme stem brengt de woorden op subtiele wijze tot leven. Sterk in haar kwetsbaarheid weet Janna de luisteraar mee te nemen in haar verhalen over stad, land, jou, mij en alles tussen wat het is en zou kunnen zijn. 

Lees hier meer over Janna Lagerström

Wildebeast

Keiharde rock 'n' roll met punk invloeden: Wildebeast heeft het voor je. De band heeft slechts één doel voor ogen en dat is live ongegeneerd hard knallen. Snoeiharde gitaren en een bom aan positieve energie: hearts hungry for energy!


Lees hier meer over Wildebeast.

Prace

Prace fietst al even mee in en rondom Utrecht. Het liefst buiten op een sound system je alle hoeken van het bos in sturen. Of met de Bankra Bike Sound System, een mobiele dj set, spontane feestjes uitlokken. Zijn DJ-stijl is sterk beinvloed door zijn turntablism achtergrond. Speciaal voor VOOR//AAN gaat hij knallen met zijn eigen producties. En die gaan laag en ver en werken hypnotiserend. Als componist producer werkt hij met electronische instrumenten en uitheemse geluiden. Verwacht lage dub bassen, snelle beats en veel lasergeluiden.

Gifter

Onvindbaar in het woordenboek maar alles behalve betekenisloos. De muziek van Gifter zit vol eye-openers en heldere ingevingen. Catchy gitaarriffs, glorieuze stadionrefreinen en crescendo’s te over. De thema’s dragen bij te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een sprong te wagen in het diepe.

Lees hier meer over Gifter.

Ballarat Bandit

Deze drie gasten bevinden zich buiten de gevestigde orde. Met hun dreamy indierock weten zij de verbinding tussen de alternatieve dromers en de huidige popmuziek te leggen. Een mix van Connan Mockasin en The Cure die je niet mag missen!

Lees hier meer over Ballarat Bandit.

Judy Blank

Onder begeleiding van haar eigen gitaar vertelt Judy Blank verhalen over gevoelens en verloren liefdes. Ze wint het publiek voor zich door ze recht in de ogen aan te kijken. Dan kan je als publiek niets anders dan muisstil naar haar luisteren. Met haar uitstraling en blonde krullen lijkt het alsof je naar een volwaardige countryzangeres zit te kijken. In september kunnen we haar nieuwe plaat verwachten.

Lees hier meer over Judy Blank.

I am Oak (solo)

De nummers van het indrukwekkende derde album ‘Our Blood’ van I Am Oak begonnen op de akoestische gitaar en werden door Thijs Kuijken zorgvuldig laag voor laag opgebouwd. I am Oak gooide hoge ogen met het uitkomen van die plaat en zorgde voor kippenvel bij de vele optredens die de band daarna gaf, waaronder op Best Kept Secret. De Utrechtse songwriter gaat tijdens VOOR//AAN terug naar de basis en komt zijn liedjes solo voordragen.

Bricked Out

Bricked Out maakt eigenwijze en energieke indierock. In februari 2017 sleepte de band de publieksprijs van de Grote Prijs van Leusden in de wacht, en in maart 2018 werden de voorrondes van Kunstbende Utrecht gewonnen. Deze band wordt geroemd om hun vurige shows, dus bereid je voor!

Strickx

Rapper Strickx won De Boks Award 2017, een wedstrijd voor jonge Utrechtse Urban zangers en rappers. Nu werkt hij hard aan zijn weg naar succes. "Ik wil met mijn muziek mijn verhaal vertellen en hoop dat mensen daarvan kunnen leren."

SKAV

SKAV is niet gelijk een naam die een belletje doet rinkelen, maar na jarenlang niks gehoord te hebben rondom StropStrikkers lid Skafalau was hij daar ineens: met een nieuwe artiestennaam en een gloednieuwe single en videoclip. SKAV bracht zijn single ‘Bosman’ uit, geproduceerd door Alberto Arifi, die o.a. samenwerkte met Snelle. We zijn erg benieuwd hoe dit verder gaat klinken.

Jong Flai & Charlie

De naam ‘Flai’ vertegenwoordigd ambitie, onafhankelijkheid en een goede dosis 'turn up'. Ondanks Flai’s moeilijke jeugd laat hij zich niet onderdrukken door moeilijke situaties. Zijn rebelse mindstate zorgt ervoor dat hij het maximale uit alles wil halen. Zo is er in al zijn liedjes wel iets dat uniek is. Samen met producer Charlie werd de EP ‘Weg’ uitgebracht, deze bereikte binnen een maand 70.000 streams. Ga staan voor de nieuwe generatie!

DJ DNA plays SA House

Live-set van met onder andere Zuid-Afrikaanse house van deze master of the turntables, voormalige Urban Dance Squad scratcher en bFAKE bandlid.

Randprogramma

Openingsprogramma - de Neude & Stayokay Utrecht Centrum
Tijden: 11:57 - 13:20

Vanaf 3 voor 12 vindt er op de Neude én in de Stayokay een veelzijdig openingsprogramma plaats, in samenwerking met de Kunstbende. Naast de muzikale line-up (11:57 PRACE, 12:20 Stijn Grul & 13:00 Josbros) tref je binnen - in de hostelkamers! - tussen 12:40 en 13:00 diverse spannende muzikale acts aan, of plof je neer op een kussen in de centrale hal voor de doorlopende korte film. En mocht er vandaag nou toch een drupje regen vallen… dan verplaatsen we het buitenprogramma naar binnen, in de Stayokay.
 

Open huis & Mensen Zeggen Dingen - Phoenix Papieren Theater
(VERVALLEN ivm familieomstandigheden, programma is verplaatst naar de Hardebollenstraat (zie verderop))

Tijden: 12:00 - 16:00 + spoken word om 13:15 & 14:15

Ab Vissers geeft (als enige in Nederland!) al sinds 1976 voorstellingen met zijn papieren theater. Het is een perfect ingerichte miniatuurschouwburg van meer dan honderd jaar oud, midden in de Voorstraat - compleet met verlichting, decors, coulissen, valluiken en kunst- en vliegwerk. Komt dat zien, komt dat zien!
En alsof dat nog niet genoeg is vinden er in dit ieniemienie theater ook twee sessies van Mensen Zeggen Dingen plaats: om 13:15 (Yannick & KEEK) en om 14:15 (Danique & Yannick). Mensen Zeggen Dingen biedt op landelijk niveau een podium voor poëzie, waarin de combinatie wordt gezocht van spoken word, poëzie, muziek, theater, rap, cabaret, stand-up, improvisatie en allerlei ándere vormen van het gesproken woord. Ze presenteren bij ons de meest veelbelovende Utrechtse spoken word-talenten van het moment.
 

Expositie SILVER PAPER - AK24
Tijden: 12:00 - 18:00

Art Keller 24 is een nieuwe onafhankelijke expositieruimte, die je vindt in de donkere kelder van Puschkin Ontbijt&Lunch. Speciaal voor het festival zijn exposanten Mariska Kerper en Sharieta Berghuis (oftewel: SILVER PAPER) zélf aanwezig om live tekst en uitleg te geven over hun werk. Dus: heb je altijd al een echte kunstenaar het hemd van het lijf willen vragen? Dit is je kans!
 

Galerie Scoop, Silent Disco Club & Mensen Zeggen Dingen - Hardebollenstraat
Tijden: 12:00 - 18:00  + spoken word om 13:15, 14:15, 15:15 & 16:10

Een vol programma in de Hardebollenstraat vandaag! Naast onze muzikale optredens bij Noble Goods Co. (17:00 - 18:00, op nummer 1) ben je hier welkom voor een doorlopend programma. Galerie Scoop (nummer 11) is een doe-het-zelf galerie waar iedere week een andere tentoonstelling te zien is, en waar je vandaag uitleg krijgt van de kunstenaar zelf. Om 13:15 (Yannick & KEEK), 14:15 (Danique & Yannick), 15:15 (KEEK & Lev) en 16:10 (Danique & Yannick) loop je binnen bij Wendy de Rooy (nummer 14) voor vier sessies poëzie en spoken word van Mensen Zeggen Dingen, en tussen 13:00 en 17:00 kun je een dansje wagen bij The Mood Managers, die bij De Silent Disco Club draaien die plaatsvindt in het kantoor van de DJ School Utrecht (op nummer 7).

Open huis - Smulhuis/Sleep Inn
Tijden: 13:00 - 16:00 + rondleidingen om 13:30 & 14:30 + dansvoorstelling om 15:00

De Sleep Inn is een door vrijwilligers gerunde nachtopvang voor dak- en thuislozen, die een karakteristieke en onmiskenbare stempel drukt op het dagelijkse verkeer in de Voorstraat. Samen willen we dan ook graag laten zien hoe belangrijk dit soort initiatieven zijn voor de stad én voor haar meest kwetsbare inwoners. Want hoe gaat het er eigenlijk achter dat grote hek allemaal aan toe? Naast het open huis en de twee rondleidingen zie je hier om 15:00 een bijzondere locatievoorstelling van het duo KIEK&LOT.
 

Rondleiding van Gilde Utrecht - de Neude
Tijden: 13:00, 14:00 & 15:00
Het Gilde Utrecht is één van de 66 stadsgilden van Nederland. Meer dan 200 vrijwillige gidsen verzorgen met veel liefde en toewijding ontelbaar veel stadswandelingen, lezingen en rondleidingen - waarvan alleen al in Utrecht meer dan 700 per jaar! Vandaag mag je mee op een half uur durende ontdekkingstocht door het Universiteitskwartier. Sluit je aan bij de rondleider op de Neude (bij de infostand) en verbaas je over de hoeveelheid verborgen plekjes je nog niet kende middenin ons stadsie.
 

Rondleiding van StreetArt Utrecht - de Neude
Tijden: 13:30 & 14:30

Greetings From Utrecht organiseert originele, culturele wandel- en fietstochten door onze prachtige Domstad. Hun motto is ‘Beleef de stad door de ogen van mensen die er al jaren wonen’ en dat vinden we een reuze interessant perspectief! Tijdens deze rondleiding ontdek je de hoogtepunten van de street art kunstwerken in- en rondom de Voorstraat, onder leiding van gids annex spoorzoeker Didi (te vinden op de Neude bij de infostand).
 

Muzikale speeddates - JK24
Tijden: 15:00 - 16:00

Ambities in de muziekwereld? Dankzij De Coöperatie vraag je vandaag deze Bekende Utrechtse Muziekprofessionals het hemd van het lijf! En het zijn niet de minsten, want onder andere Pien Feith (booker bij Friendly Fire), Hugo Schaap (muzieksamensteller 3FM), Martijn Crama (artiestenmanager) en Tim van Reyswoud & Douwe Esschendal (van De Coöperatie) hebben ruimte gemaakt in hun superdrukke agenda’s - om jou verder op weg te helpen met je muzikale loopbaan. Tot VOOR//AAN 2019?

For Caroline draait tussen de acts op de Neude en Lucasbolwerk
For Caroline verzorgt d muziek rond de optredens van Prace en Josbros op de Neude en de optredens van Yip Roc, Love Couple en DJ DNA op het Lucasbolwerk.

Praktische informatie

Wat kost een kaartje voor VOOR//AAN?
Helemaal niets! Het festival maakt onderdeel uit van Utrecht Centraal, georganiseerd door Culturele Zondagen, waardoor je de kans krijgt om gratis kennis te maken met diverse muzikale initiatieven uit de stad.

Waar moet ik beginnen?
Op zowel de Neude als het Lucasbolwerk vind je een VOOR//AAN marktkraam met programmaboekjes en een stel enthousiaste gidsen die je van de nodige tips kunnen voorzien. Je kunt overal gewoon naar binnen lopen, en hoewel we verschillende suggesties doen in de vorm van thematische routes, ben je totaal niet verplicht om deze aan te houden. Ga buiten de gebaande paden, zelfs die van ons!

Waar vind ik de bar?
VOOR//AAN vindt plaats midden in het centrum van de stad. Een deel van onze locaties is bovendien van zichzelf al een horecalocatie. Heb je dus zin in een biertje, een broodje gezond of juist in een vette hap? Genoeg opties in de buurt.

En de timetable?
Die staat hierboven!

Wij zijn een band (of locatie) en willen graag deel uitmaken van VOOR//AAN!
Leuk dat jullie interesse hebben! Voor dit jaar zijn we inmiddels voorzien, en het blokkenschema is naar de drukker. Stuur echter vooral alsnog een mailtje naar programmeur Emiel of locatiescout Ella, want wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen voor de editie van 2019?

En hebben jullie nog mensen nodig tijdens het festival zelf?
Zeker! VOOR//AAN is nog altijd hard op zoek naar locatiemanagers, runners en andere helpende handen. Lane kan je meer vertellen en kijkt uit naar je mailtje!

Van 12:00 tot 18:00 uur is niet genoeg! Ik wil meer!
Daar zijn we het dan compleet over eens. Vanaf 18:00 uur vindt buiten bij Café Tilt! (en bij slecht weer binnen in de Back&Fourth) onze heuse, offciële afterparty plaats. Zie het blokkenschema voor de volledige line-up. The Brahms en DJ DNA kruipen er achter de draaitafels en For Caroline verzorgt de muziek tussen de acts.

Heb je een andere vraag?
Mail ons op vooraanutrecht@gmail.com!

Team

Emiel Schaap - Programmeur muziek

Emiel Schaap

Emiel Schaap

Emiel heeft het muziekprogramma van VOOR//AAN samengesteld.

Daarnaast is hij muziekdocent, oprichter van het muziekeductieprogramma Kids Make Noise, projectleider Utrecht Popprijs, bassist in Audio Adam en Pandae en één van de programmeurs van de maandelijkse showcase-avond Club 3voor12 Utrecht.

Marc van der Laan

Marc van der Laan

Marc van der Laan

Verantwoordelijk voor ...

Marc is tevens de hoofdredacteur van 3voor12 Utrecht.

Michiel Kemper

Michiel Kemper

Michiel Kemper

Michiel Kemper doet de Social Media van VOOR//AAN.

Ook doet Michiel de Social Media bij 3voor12 Utrecht en speelt hij gitaar in Melonhead, Magnetic Spacemen en Pestcold Molly. 

Ella Stoffers

Ella Stoffers

Ella Stoffers

Ella Stoffers, locatieproducent van VOOR//AAN

Als kind droomde Ella Stoffers ervan om zangeres te worden en met haar band de wereld over te touren. Hoewel ze die droom op landelijke schaal heeft waargemaakt met de band Elle Alpha, is ze tegenwoordig vooral werkzaam áchter het podium als freelance producent van festivals en culturele events en als stagemanager bij poppodium EKKO. Voor VOOR//AAN heeft Ella alle locaties geregeld en een deel van de productie op zich genomen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht