Op donderdag 26 september presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. In de eerste editie op de nieuwe plek (Vlampijpstraat 63) zie je Part Garden (indie/shoegaze), Flevoland (synth pop) en There You Go (alternatieve pop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 6 euro online, 7 aan de deur en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 26 september 2024 naar dB’s (op de nieuwe locatie). De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Part Garden

De indie/shoegaze band Part Garden brengt je met melancholische gitaren en dromerige zanglijnen in een instant trance. De teksten over existentiële crises, nostalgie en het zijn van een vrouw in de moderne samenleving nemen je mee en laten je verdwalen in een tuin van geluid. Onlangs brachten ze hun debuut-EP Can’t Feel Enough uit.

Flevoland

Flevoland is een tweepersoons boy band geïnspireerd door één van de meest absurde hoofdstukken uit de Nederlandse geschiedenis, de creatie van de gelijknamige provincie. Hun geo-popmuziek bestaat uit catchy melodieën en transachtige elementen die het verhaal vertellen van twee jongvolwassenen die door de velden van het dagelijks leven ploeteren. Nieuwe video ‘Riff, PD#18245’ is net uit.

There You Go

Een tuin vol warmwaterbronnen en frisse zweefgeluiden waar Arctic Monkeys en Tame Impala’s in harmonie samenleven, dat is de plek die There You Go heeft gecreëerd. Hun eerste geplante zaadjes groeiden uit tot alternatieve popliedjes die je herinneren aan de kracht van vriendschap en je diepgewortelde onbevangenheid. Grote kans dat ze ook de nieuwe single ‘For The  Better’ spelen.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht september met Part Garden, Flevoland en There You Go, donderdag 26 september 2024 @ dB’s (Vlampijpstraat 63!), 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s