Op donderdag 31 oktober presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. In de eerste editie op de nieuwe plek (Vlampijpstraat 63) zie je Fit (postpunk), Féline Spiegel (dromerig/elektronisch) en Press Enter to Space (kosmische energie). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 6 euro online, 7 aan de deur en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 31 oktober 2024 naar dB’s (op de nieuwe locatie). De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Fit

Met een eigenzinnige mix van postpunk, shoegaze en hiphop zorgt het Utrechtse Fit gegarandeerd voor een energieke show. De aanstekelijke band zorgt met zijn tomeloze energie binnen no-time voor een losgaand publiek.

Féline Spiegel

De mysterieuze dromerige sound van Féline Spiegel zorgt voor een frisse wind in de elektronische popmuziek. Haar muziek, voorzien van veel elektronische effecten, gaat over de manier waarop ervaringen uit het verleden ons beïnvloeden in het heden.

Press Enter to Space

Met een arsenaal aan 80’s synths en vocoders brengt Press Enter to Space je een andere dimensie. De explosieve mix van keytar, synth riffs en een laptop vol met beats zorgen met zekerheid voor een ontploffing van kosmische energie op de dansvloer.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht oktober met Fit, Féline Spiegel en Press Enter to Space, donderdag 31 oktober 2024 @ dB’s (Vlampijpstraat 63!), 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.