Op donderdag 28 maart presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Tijdens de laatste editie in het iconische CAB-Gebouw zie je Ringo Starrbucks (garagepunk), Droomboter (poëtische indiepop) en Leela Rosa (altpop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro online, 5 aan de deur en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 28 maart 2024 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Ringo Starrbucks

De sound van het Utrechtse Ringo Starrbucks is een mix van indie, garage en punk. Hard en chaotisch, vol humor en maatschappijkritiek. Harde riffs, punkenergie en melodieuze gitaarlijnen komen samen tot een post-punk-garage-indie-rock-'n-roll-orgasme.

Droomboter

De poëtische indiepop van Droomboter heeft een speelse vrijheid, alsof je je op een lome zomerse dag in de zandbak van je lokale basisschool waant. Een zandbak gevuld met muziek over mensen, dromen en dingen. Van overweldigende saaiheid, stromende vreugde tot waaiend verdriet; Droomboter brengt het met volle teugen in een saamhorige luisterparade.

Leela Rosa

De singer/writer/producer Leela Rosa maakt eclectische muziek met frisse hooks en rauwe (break)beats. In haar biechtende lyrics geeft ze gehoor aan je onuitgesproken gedachten en krijg je de ruimte om deze weg te dansen op een mix van altpop, 'n vleugje UK R&B en elektronica.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht maart met Ringo Starrbucks, Droomboter en Leela Rosa, donderdag 28 maart 2024 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.