Op donderdag 26 oktober presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Talks Make Do (indierock), MEERKAT (eclectische jazz) en Destiny* (hiphop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 26 oktober 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Talks Make Do

In de muziek van het vijfkoppige Talks Make Do schemert een zekere blijk van ongemak met de moderne wereld door. Tegelijkertijd spreekt er ook verlangen en een dansbaar optimisme uit de door 80’s new wave, galmende gitaren en percussie beïnvloede sound van deze indierock-band.

MEERKAT

De Utrechtse band MEERKAT representeert de hedendaagse eclectische jazz die momenteel weerklinkt uit steden als Londen en Chicago. De band brengt een mix van jazz, funk en hiphop en kan geraffineerd klinken maar ook meedogenloos grooven. Het eindresultaat; zowel een prikkeling voor het hoofd als het lichaam (en dan met name de benen!).

Destiny*

Je kunt Destiny* gerust een multi-talent noemen; als model veroverde hij Japan en tegelijkertijd maakte hij ook naam als artiest. De Utrechtse rapper staat bekend om zijn energieke optredens en unieke stijl. Zijn debuutalbum werd door fans en critici geprezen vanwege de diverse stijlen en emoties die erop te horen zijn.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht oktober met Talks Make Do, MEERKAT en Destiny*, donderdag 26 oktober 2023 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.