Op donderdag 26 januari presenteren we weer drie talentvolle acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Cavolo Nero (afrobeat/psychedelische groove), Lizet Aviva (indiefolk) en Rosa van Bommel (Nederlandstalige poëziepop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 26 januari 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Cavolo Nero

De zeskoppige band Cavolo Nero is ontstaan uit een gedeelde liefde voor afrobeat en groove-georiënteerde muziek. De psychedelische grooves, gecombineerd met synthesizers en disco elementen, zorgen voor een ongekende energiebom en maken het lastig om stil te blijven staan bij de exotische grooves van deze Utrechtse band.

 

Lizet Aviva

De muziek van Lizet Aviva is als water - het neemt je mee met een kabbelende stroming, maar het sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. Haar indie folk songs gaan over het ontgroeien van het verleden en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld. Met haar warme stem, poëtische teksten en folky gitaarspel neemt ze je mee langs verschillende emotionele plekken.

Rosa van Bommel

De muziek van Rosa van Bommel laat je dansen op de rand van ongemak en overgave. De twintigjarige muzikant maakt Nederlandstalige poëziepop waarin ze zingt over hoe fucking vervangbaar we zijn, bewijsdrang, en bovenal over acceptatie (oké, en misschien ook over liefde). Samen met haar band klinkt ze als stevige alternatieve pop met een teug kleinkunst.