Deze maand zijn we weer terug, met een online editie van Club 3voor12 Utrecht. Vanuit de coronaproof zaal van dB’s presenteren we twee veelbelovende acts uit de regio: country pop van Philippine en indiegaragepop van Waus. Tussen deze bands door speelt João Vedana buiten op het terras. We beginnen om 20.30 uur en de shows zijn te zien via onze Facebook-pagina en de Facebook-pagina, Twitch en website van dB's.

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗼𝗺 𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗮𝗮𝗻𝘄𝗲𝘇𝗶𝗴 𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap van maximaal 20 muziekliefhebbers. Wij zorgen voor de 1,5 meter ruimte tussen jou en de rest van het publiek en jij voor de sfeer. Bestel je ticket via deze ticketlink en schuif donderdag 30 juli aan in de zaal van dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht. De opbrengst van je ticket gaat volledig naar dB's en de optredende artiesten.

Philippine

Met haar kraakheldere stem raakt de 21-jarige Philippine je direct. Ze maakt catchy popsongs met country en 80's invloeden en eerlijke, pakkende teksten. De talentvolle singer-songwriter brengt in januari 2021 een EP uit en gaat het land door touren met de Popronde. In april verscheen haar debuutsingle ‘Gone’ en twee weken geleden de tweede, ‘Just Dancing’.

João Vedana

De Braziliaanse multi-instrumentalist João Vedana heeft een succesvolle carrière in zijn vaderland achtergelaten om muziek te studeren én om het in ons kleine Nederland te gaan maken, om te beginnen in zijn huidige woonplaats. Joao brengt zijn mix van Braziliaanse, Latijnse en jazz invloeden als tweede, buiten op het terras van dB’s.

Waus

Waus is wat de naam suggereert: er zijn geen grenzen. Indiegaragepop wordt gemixt met een muur van synthesizers, waarbij de frontvrouw niet bang is je bij je ballen te pakken. De vierkoppige band, die net van de Herman Brood Academie is afgestudeerd, maakt naar eigen zeggen louter trekhits. Er staat nog niks online van Waus dus kom vooral naar dB’s of check de stream.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht juli live en online met Philippine, João Vedana en Waus, donderdag 30 juli 2020 @ dB’s en ook via de Facebook-pagina van 3voor12 Utrecht en de Facebook-pagina, het YouTube-kanaal en Twitch van dB’s