Buiten is Indian Summer definitief tot een einde gekomen. Dat is mooi, want dan heb je geen excuus meer om het terras op te kruipen en zo een gloednieuwe editie te missen van Club 3voor12 Utrecht. Ook op 25 oktober stonden er weer drie bands op het podium in het Utrechtse dB’s: Tapestries, Alec Todd en VALENTINO.

Tapestries

De avond begint stevig met de band Tapestries. Ze releasen vanavond hun nieuwe single ‘Roots & Fruits’. De band maakt psychedelische desert rock die is verweven met jazz en waar ook Afrikaanse muziekinvloeden in doorklinken. Deze diversiteit komt zeker tot zijn recht op het podium. 

Alec Todd

Alec Todd is een Engels-Utrechtse singer-songwriter die al enige tijd hier woont. Voordat hij solo ging, maakte hij deel uit van de band Melonhead. De liedjes van Todd gaan emotioneel de diepte in. Dat bewijst ook zijn single ‘A Lone Wolf’s Loneliness’. Als singer-songwriter is Alec Todd de spil van een band zijn die vanavond voor de eerste keer in deze samenstelling op het podium staat.

VALENTINO.

Vanavond in de bonus: VALENTINO., de ‘nieuwe’ band van Stijn Grul. Droeg de band eerst nog dezelfde naam als de frontman, nu zijn ze terug in dezelfde formatie, maar met een ander geluid en onder een nieuwe naam. VALENTINO. maakt jazzy popmuziek met invloeden van o.a. Jeff Buckley en Radiohead. VALENTINO zet vanavond een overtuigende set neer met een fijn divers geluid.

Gezien: Club 3voor12 Utrecht oktober met Tapestries, Alec Todd en VALENTINO, 25 oktober 2018 @ dB’s Utrecht