Faradays, Babooshka en Stennis op maart-editie Club 3voor12 Utrecht Faradays, Babooshka en Stennis op maart-editie Club 3voor12 Utrecht

Indie/electronic, alternative rock en polderpolka

, Redactie 3voor12 Utrecht

Faradays, Babooshka en Stennis op maart-editie Club 3voor12 Utrecht

Indie/electronic, alternative rock en polderpolka

Redactie 3voor12 Utrecht ,

Elke laatste donderdag van de maand kun je in dB’s terecht voor Club 3voor12 Utrecht, onze eigen showcase-avond met drie opkomende bands uit de regio. Deze keer zijn dat drie compleet verschillende artiesten: indie/electronic van Faradays, alternative rock van Babooshka en polderpolka van Stennis. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Faradays

Faradays is een indie/electronic project van singer-songwriter Karindra Perrier. Voorheen stond ze bekend als Femme Vanille waarbij ze naam heeft gemaakt met het nummer ‘Another Time’. Op dit moment neemt ze met haar band een nieuwe EP op in de Epic Rainbow Unicorn Studio van Simon Akkermans. In de herfst van 2018 verwachten ze een eerste single uit te brengen. Een stem die doet denken aan Lana Del Rey en een sound die dicht bij Glass Animals ligt. Nieuw jaar, nieuwe naam, nieuwe muziek.

Babooshka

Geïnspireerd door hun grote idool Kate Bush weten de vier gretige kornuiten een fijne balans te creëren tussen experimentele en alternatieve muziek. Een herkenbare eigen sound die nog sprekender is door de gezichtsuitdrukkingen van frontman Jasper Kaldenbach. Verhalende muziek die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat. Je zou Babooshka prima tussen Muse en Radiohead in kunnen leggen.

Stennis

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit de Amersfoort/Amsterdam die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema's als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en overlopend van ingehouden energie.

LET OP: Vorige seizoenen startte de avond om 21.15 uur, maar vanaf dit seizoen beginnen we eerder, namelijk om 20.30 uur. Ben op tijd om niks te missen!

Te zien: Club 3voor12 Utrecht maart met Faradays, Babooshka en Stennis, donderdag 29 maart 2018, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is op basis van pay what you want.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht