Car Pets, Filthy Felons en Three Little Clouds op juni-editie Club 3voor12 Utrecht

Met indie, hardcore/metalcore en groovy-funkhop wordt het weer eclectisch

Redactie 3voor12 Utrecht ,

Voordat de zomerstop begint kun je op donderdag 28 juni nog één keer in dB’s terecht voor Club 3voor12 Utrecht, onze maandelijkse showcase-avond met drie opkomende bands uit de regio. Deze keer kun je luisteren naar indierock van Car Pets, (post)hardcore/metalcore van Filthy Felons en groovy-funkhop van Three Little Clouds. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Car Pets

Maak kennis met Car Pets: een indie-rockband met een eigenzinnig, afwisselend geluid. Met jungle-achtige beats tot scheurende gitaarpartijen en ziel reinigende vocals is het drietal altijd goed in balans. De band bestaat uit Niek Pronk (vocals & guitar), Paul Rijnbeek (bass & keys) en Tijmen Ruizendaal (drums). Onder een andere naam deed de band al mee aan de Popronde. De eerste EP Drive Without Snake is inmiddels overal te beluisteren.

Filthy Felons

Filthy Felons is een Utrechtse band die de brug slaat tussen (post)hardcore en metalcore. De band is op muzikaal vlak breed inzetbaar en laat zich op elk podium gelden als een gedreven en energieke band. Hun EP We’re in This Together’ laat horen wat ze in hun mars hebben. Eerder openden Filthy Felons voor The Kendolls en The Charm The Fury en speelden ze op Eurosonic Noorderslag. Daarnaast staat goed contact met het publiek voorop bij deze goedlachse band. Een biertje en praatje voor, tijdens en na het optreden mag dan ook zeker niet ontbreken.

Three Little Clouds

De Amersfoortse funkband Three Little Clouds maakt er altijd een feestje van. Dat bewezen ze onder andere tijdens hun show op Sencity Festival in TivoliVredenburg, waar meerdere MC’s crowdsurfend de show compleet maakten. Het zestal speelde eerder op Surfana en verschijnt ook op de planken van Into The Woods, gevolgd door een zomertour door Frankrijk waar ze ook surffestival Enter The Wave aandoen. Three Little Clouds staat bekend om hun funky optredens waar je ongetwijfeld van zult genieten; dans en droom op hun groovy-funkhop.

LET OP: Vorige seizoenen startte de avond om 21.15 uur, maar vanaf dit seizoen beginnen we eerder, namelijk om 20.30 uur. Wees op tijd om niks te missen!

Te zien: Club 3voor12 Utrecht juni met Car Pets, Filthy Felons en Three Little Clouds, donderdag 28 juni 2018, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is op basis van pay what you want.