Vacature: Coördinator 3voor12/Utrecht Radio

Voor ons radioprogramma bij RTV9 zoeken we een nieuwe radio-coördinator

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Elke zondagmiddag kun je muzikale hart ophalen bij RTV9, want dan is er 3voor12/Utrecht Radio. Het programma wordt op dit moment door vier mensen gemaakt. We zoeken iemand die deze kar wil trekken.

Als coördinator ben je de spil in de samenwerking tussen 3voor12/Utrecht en RTV9. Je draagt in deze functie zorg voor een wekelijkse bezetting in de studio. Je leidt het team en coördineert het programma inhoudelijk. Hierbij let je uiteraard op belangrijke activiteiten op het gebied van popmuziek die in de provincie Utrecht spelen en overzie je waar echt aandacht aan gegeven moet worden.

Als coördinator ben je bij vergaderingen van de kernredactie van 3voor12/Utrecht om te overleggen hoe actualiteit in het programma kan worden opgenomen. Daarnaast ben je aanwezig bij incidenteel overleg met RTV9 over de voortgang van het programma. Ook ben je regelmatig aanwezig bij de uitzending van het programma en onderhoud je contact met de programmamakers.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om je eigen creativiteit in te zetten binnen 3voor12/Utrecht, het radioprogramma, en RTV9.

3voor12/Utrecht
3voor12/Utrecht is hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht en onderdeel van VPRO’s 3VOOR12. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een maandelijkse Clubavond in dB’s en organiseren we geregeld eigen evenementen. Behalve in de stad Utrecht zijn we ook in de rest van de provincie actief. 3voor12/Utrecht en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers.

Denk je dat jij het in je hebt om ons radioteam te versterken en te coördineren? Stuur dan een e-mail naar info@3voor12utrecht.nl en vertel ons waarom. Een korte motivatie met cv is voldoende. Let op: het betreft een vrijwilligersfunctie.