Breng je stem uit voor de beste Utrechtse song van 2016

Geef jouw top 5 voor de Top 030 van 2016

Redactie 3voor12/Utrecht ,

Traditiegetrouw kun je ook in 2016 weer stemmen op jouw favoriete Utrechtse tracks van het afgelopen jaar. Met behulp van jullie top 5-lijstjes stellen wij een jaarlijst samen: de Top 030. De nummer 1 uit die lijst wordt... de Utrechtse Song van het Jaar 2016 en volgt daarmee Kensington op. De complete lijst wordt op zondagmiddag 8 januari tussen 16.00 en 18.00 uur uitgezonden bij 3voor12/Utrecht Radio op RTV9.

Via deze link kun je op een eenvoudige manier de in jouw ogen beste songs selecteren door te stemmen op de bijna 90 nummers in de longlist. De nummer 1 krijgt vijf punten, de nummer 2 vier punten, enzovoort. Staan jouw favoriete Utrechtse tracks niet in de lijst? Dan is het ook mogelijk om zelf nummers toe te voegen. 

Nog twee belangrijke spelregels:

  • Elk nummer mag maar één keer in je lijst voorkomen!
  • Zorg ervoor dat de nummers die je toevoegt van Utrechtse bodem zijn en dat je – de naam zegt het al – gaat voor een song in plaats van een album.


De deadline voor het doorgeven van jouw voorkeuren is 31 december 2016, om 23.57 uur. Stem dus op tijd en geef het door aan je vrienden!

Al weer vergeten hoe die liedjes uit de eerste helft van het jaar ook al weer klonken? We hebben alle nummers uit de longlist die we konden vinden in deze spotify-playlist gezet.