Bewilder en Pelvic Fins op tweede Kytopia videosessie

Wees erbij op zondagmiddag 8 november

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Afgelopen zomer opende Kytopia haar deuren voor een select publiek om twee videosessies bij te wonen. Filmers van Staplab en 3voor12/Utrecht filmden toen een aantal nummers van Thijs Heij, Erny Green en Pieter de Graaf. Op zondagmiddag 8 november vindt de tweede editie plaats met Bewilder en Pelvic Fins.

Bewilder heeft in augustus het goed ontvangen debuutalbum Dear Island uitgebracht, en presenteerde dat met een mooie show op Into the Great Wide Open waarover 3voor12 schreef: “Bewilder is bescheiden en wars van hypes, maar juist daardoor verkeert Maurits Westerik in een blakende vorm.” Nieuwe single ‘Forza (it is)’ is net uit.
 
Het Utrechtse poptrio Pelvic Fins speelde in februari 2013 al op een editie van Club 3voor12/Utrecht en heeft sindsdien twee EP’s uitgebracht, Kings of Town in 2013 en Home in 2014. De band werkt aan nieuw materiaal en geeft daar misschien wel een voorproefje van.

Jij kunt deze opnames in Kytopia (vanaf 15.00 uur) bijwonen. Bestel je kaartje hier. Alleen op die manier heb je toegang tot de videosessies. Bekijk ondertussen de eerste sessies hier:


Te zien: Kytopia videosessies, zondag 8 november 2015 (vanaf 15.00 uur) @ Kytopia