WIN! 3x2 tickets voor Wij zijn 1-festival in TivoliVredenburg

Met Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoordig, Mister & Mississippi, Kenny B, Fresku en veel meer

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Wie jarig is, viert een feestje en nodigt daarbij vrienden, bekenden en familieleden uit. Dat is ook wat TivoliVredenburg op zaterdag 13 juni doet. Bijna een jaar na de officiële opening pakt het podium uit met een groots opgezet muziekfestival: TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1. Headliners van het festival zijn onder andere Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoordig, Mister & Mississippi en Fresku maar ook de liefhebbers van klassiek, jazz en dance komen aan hun trekken. Wij mogen 3 x 2 tickets voor het festival weggeven.

Het festival speelt zich af in het hele gebouw. In Hertz, Pandora, Ronda, Cloud Nine en de Grote Zaal vind je op één avond bijna alle denkbare muziekstijlen. Met één ticket kun je alle shows en concerten bezoeken (tenzij de zaal vol is natuurlijk): een symfonieorkest, Triggerfinger, een singer-songwriter, een zingende acteur, top dj’s, de Utrechtse band Riverdistrict etc. Er zijn ook bijzonder combinaties. Zo maakt Insomnio Ensemble live muziek bij de legendarische opname van Gavin Bryars’ en Tom Waits’ Jesus Blood Never Failed Me Yet.
 
Hier vind je de volledige line-up van het festival en het blokkenschema is ook al bekend. De deuren gaan zaterdag om 18.00 uur open en het festival gaat door tot 05.00 uur 's nachts.

Wil je de verjaardag van TivoliVredenburg meevieren? Mail je naam o.v.v. “Wij zijn 1” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl, vertel wat je favoriete show in TivoliVredenburg was en wie weet hoor je deze week van ons dat je gewonnen hebt. Winnaars krijgen via de mail bericht.